Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-12-2008, 14:22   #1
alev.bobo13
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo
 
alev.bobo13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hepimiz Bobo'yuz!!

Click the image to open in full size.

FANATİK´e konuşan ve 'Bizden habersiz bir takım şampiyon mu oldu' diyen Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızına, takım arkadaşlarından büyük destek geldi.

‘Destek bekliyoruz
Ligde zor günler geçiren Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Bobo, FANATİK’e konuşmuş ve “Bizden habersiz bir takım şampiyon mu oldu. Fikstür avantajımız var. Sezon sonunda gülen taraf biz olacağız” demişti. Sambacı’nın bu sözlerine, takım arkadaşlarından destek geldi. Mert Nobre, “Sezon başında 2-3 maç kazanan takım, şampiyon ilan ediliyor. Lider ile aramızda sadece 6 puan fark var. İkinci yarının başındaki iki maçı da evimizde oynayacağız. Sabır ve destek bekliyoruz” dedi.

Click the image to open in full size.

‘Mücadele edeceğiz’
İbrahim Toraman ise, “Zirvedeyken ve kupada yola devam ederken bizi yok sayanlara ikinci yarı cevap vereceğiz. Bobo çok doğru konuşmuş. Ortada ne var ki; kupa mı kaçtı, yoksa şampiyonluk mu... En az diğer takımlar kadar iddialıyız. Şampiyonluğu ve kupayı çok istiyoruz. İki hedefi birden elde etmek için terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz” ifadesini kullandı. En ilginç yorum ise, İbrahim Üzülmez’den geldi: Hepimiz Bobo’yuz!
__________________
Click the image to open in full size.
alev.bobo13 Ofline   Alıntı ile Cevapla