Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-12-2008, 18:30   #1
ysn_t
 
ysn_t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Batuhan'a Almanya'dan teklif

Futbol
Batuhan'a Almanya'dan teklif
Beşiktaş'ın genç oyuncusu Batuhan Karadeniz paylaşılamıyor. Siyah-Beyazlı takımın çalıştırıcısı Mustafa Denizli, fazla şans vermediği genç oyuncunun kiralanması yönünde karar verince yurtiçi ve yurtdışından birçok teklif geldi.


Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve Antalyaspor'un hocası Mehmet Özdilek'in takımlarında görmek istediği golcü oyuncu için, Almanlar da devreye girdi.

Beşiktaş'ın kiralık verme kararının ardından en ciddi teklifi Bundesliga'nın güçlü takımlarından Hamburg yaptı. Geçen sezondan bu yana Batuhan'ı takip ettiği belirtilen Hamburg'un, genç futbolcuyu önce kiralayıp sonra bonservisiyle birlikte almayı düşündüğü öğrenildi. Batuhan için Hamburg dışında Köln ve Hoffenheim takımlarının da devrede olduğu ifade edildi.

Hoffenhaim'ın, kadrosundaki Türk futbolcuların ve o bölgede yaşayan Türklerin desteğini almak sebebiyle Batuhan'ı transfer etmek istediği öğrenildi. Batuhan ise kendisi için futbol oynamanın önemli olduğunu belirterek, "Beşiktaş'ta bu şansı bulamayacaksam kadrosunda yer alabileceğim bir takıma gitmem daha doğru olacak." ifadelerini kullandı.

Bobo'yu satsaytık, Baros'u alacaktık

Beşiktaş eski Menajeri Sinan Engin, sezon başında Bobo'yu satma imkanları olsaydı forvet olarak ilk düşündükleri ismin Milan Baros olduğunu söyledi. Bu arada Mustafa Denizli, Ali Tandoğan ve Seriç'e kendilerine takım bulmalarını istedi. Ayrıca ülkesinden dönmeyen Eduardo Cisse'ye para cezası kesilmesine karar verildi.
__________________
YÖNETİM İSTİFA
ysn_t Ofline   Alıntı ile Cevapla