Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-12-2008, 23:47   #22
dogan_cordoba
Moderator

dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Desperate´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ewet mukemmel besiktas taraftarı sizi alkıslıyorum gercekleri goremediginiz icin alkıslıyorum.101. yılımızda mukemmel bir yonetimimiz cok iyi bir hocamız ve herkesin gıpta ile baktıgı bir takımımız vardı.ama ne oldu 11 puan ondeyken gelirleri dusen medya ve yayıncı kurulus olaya el attı ve lige balans ayarı yapıldı. demekki cok iyi kadrolar yonetimler futbolcular sampiyon olmaya yetmiyormus
ne kadar körsunuz medyanın bu isi neden yaptıgını gormuyor musunuz isin ucunda 3-4 kazanmak varken 1-2 ile yetinmeyeceklerdir
Peki madem ne yapmamızı istiyorsun??Çözüm odaklı konuşalım eleştirmekten başka yapabileceğimiz ne var??

Hadi indir o zaman o kadar gücün varsa Demiröreni koltuğundan..

Hadi düzelt o zaman bize akıl vereceğine o abilerinle yapılan haksızlıkları..

Hadi madem bundan rahatsızsın eleştiriden başka bir şey yap da görelim madem biz de eleştiriden başka yapılabilecek alternatifleri..

-Kongrede oy kullanabiliyormusun taraftar olarak?

-Hayır

-Şimdiye kadar Başkan'la hiç karşı karşıya geldin mi?

-Sanmıyorum

Abilerinin vermiş olduğu (biz babadan boyle gorduk ) akılla gelip burda bazı şeyler soylemek kolay..Madem oyle ben de sana sorarım o halde..

Sen veya abilerin gidip bu düzenin 101.yılda bozulduğunu görüyordunuz da niçin şimdiye kadar sustunuz yada herhangi bir yaptırımın yapılmasını engelleyemediniz ve sonuçlar hep Beşiktaş'ımzıın aleyhine gelişti??