Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-12-2008, 11:41   #1
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 2010 da Bende Adayım..

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in 2010’da aday olacağını açıklamasından sonra Celal Kolot da adaylığını ilan etti. Demirören’i çok ağır eleştiren Kolot, “15 kişiyi yönetemeyen başkan, Beşiktaş’ı nasıl yönetecek?” dedi

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in 2010’da da aday olacağını açıklamasının ardından Celal Kolot da adaylığını ilan etti. Demirören’in yönetiminde yer alan ancak istifa ederek ayrılan Kolot, “Sayın Demirören, 2010’daki kongrede tek başına aday olamayacak” dedi.

Adaylığı konusunda çalışmaları başlattığını belirten Kolot, “Camiamızın önde gelen isimlerinin yanı sıra Beşiktaş içinde küstürülmüş, maçlara gitmeyen ağır toplarla da temaslarımız sürüyor. Maalesef Beşiktaş iyi yönetilmiyor. Yönetimde bir, iki tane köstebek var diyen Demirören 15 kişiyi yönetemiyor, Beşiktaş’ı nasıl yönetecek? Türkiye’de üç büyük yerine iki büyük yaratılmaya çalışıldığını ondan başka söyleyen yok. Kendisi mi böyle bir şey yaratmaya çalışıyor?” diye konuştu.

‘Borçları 5 senede öderim’
Kulübün Başkan Demirören’e olan borçlarına da değinen Kolot, sözlerini şöyle sürdürdü: “Eğer 2010’da başkan olursam bu borçlar beş sene içinde kendisine ödenecektir. Çünkü Sayın Yıldırım Demirören beş senelik görev diliminde bu borçları vermiştir. Ayrıca Süleyman Seba Projesi’nde Beşiktaş çok büyük zarara uğramıştır. Bu proje 1.5 milyar dolarlık bir değere sahiptir. İstinye Park’ın 1 milyar dolar değer olduğu yerde Fulya çok daha değerlidir. Çünkü Fulya şehrin göbeği.”

Celal Kolot, “Eğer başkan olağanüstü kongre kararı alsaydı ben aday olarak çıkmazdım. Çünkü seçilecek yönetim bir sene sonra yine seçime gitmek zorunda” açıklamasını yaptı.
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla