Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-12-2008, 14:29   #1
Karetta2002
 
Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Haydi arkadaşlar...

Sevgili arkadaşlar..
Uzun yıllar futbol oynamış biri olarak;futbolda imkansızın olmadığını çok iyi biliyorum..Ayrıca bunun örneklerini Beşiktaşımız da da yaşadık. 81-82 sezonunda 2 puanlı sistemde ,94-95 sezonunda da 3 puanlı sistemde çok gerilerden gelerek şampiyon olduk..Ayrıca Brigel'in hoca olduğu dönemde GS ı 15 puan geriden gelerek ,farkı 3 puana kadar düşürdük ki zeminin azizliğinden Fevzi nin ıskası olmasaydı belki de yenip o sezonu şampiyon bitirebilirdik..
Geriden gelmek ,gerek spor kamuoyunda gerek se de medyada ve rakiplerde fazla dikkat çekmeyeceği için avantaj olabilir.
Ancaaak...bunun için ,biz taraftarların görevi ,kesin olarak,gerek ve yeter şart; destektir..Oyunu kurallarına göre oynamalı..yani adamlar ,saha kapatmak için bekliyorsa buna fırsat vermemeliyiz..Oyuncular ve teknik kadro da yüreğini sahaya koymalı ve ona göre mücadele etmelidir ki takım bu sene Ankara maçı hariç mücadele yönünden herkesten olumlu eleştiri almıştır..Saha içindeki organizasyon bozukluklarını da düzeltmek için zaman ve imkan da vardır..1 veya 2 nokta transferle de bu değişim desteklenebilir.
Ben dahil birçoğumuz,şu anki yönetimin çok eksiği olduğu hatta tarihinin en kötü yönetimi olduğu konusunda hemfikiriz..Ancak,Beşiktaş ve Beşiktaşlılık;onların bize verdiği bir hediye değil,bizim çocuklarımıza borcumuzdur..yani biz gerçek beşiktaşlıların, takımın başarısızlığı pahasına yönetim gönderme gibi bir lüksümüz yoktur..Çünkü o takımın başarısı;bizim olduğu kadar çocuklarımızın gülen yüzüdür,onların o minicik yüreklerinin tatlı huzurudur..Yönetimin gitmesi yada kalması hesabı ile o minicik yüreklere tuttukları takım olmanın çok ötesinde bir anlam taşıyan Beşiktaşın acısını yaşatamayız.Gerekirse 90 dk.boyunca ,tüm dünyaya takım nasıl desteklenir gösteriririz,91. dakika da yönetimi uyarırız.
Ben ayrıca birşey daha hatırlatmak istiyorum...2. bölümde 18 maç oynanacak ve ilk hafta biz Denizli ile İstanbulda oynarken,Sıvas-GS, Fener-Trabzon oynayacak .yani galip gelirsek her sonuç bize yarayacak..
Bu kadar gürültünün ardından ,en azından ilk 5-6 haftada da hakem hatası olacağını sanmıyorum..o 5-6 haftada alınacak 6 maçlı galibiyet serisi bakın ne depremler yaratacaktır..
Haydi arkadaşlar..ben 50 yaşındayım ve kalp hastasıyım ama,siyah beyaz kaşkolumu ve kışlık formamı hazırladım.Doktorum izin verirse,Denizli maçından itibaren trübündeyim
Ya siz ?..
__________________
"iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş"
Karetta2002 Ofline   Alıntı ile Cevapla