Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-12-2008, 21:54   #15
dogan_cordoba
Moderator

dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ali Tandoğan: ''Ama oynadığım dönemde de, oynamadığım dönemlerde de bana hiç destek olmadılar''.

Ali Tandoğan:'' Ben bu takımda 80-90 maça çıktım. Bu karşılaşmalarda bana destek olduklarında daha iyi oynadım''.

Ali Tandoğan:'' Yabancıların hepsini oynatacağız diye bir çok yerli oyuncuyu silip attılar''.

Sizce de bu ifadelerinde kendisiyle çelişmiyormu??Son cumleden başlayayım :

-O yerli oyuncuya sahip çıkılmıyor diyorsun o yuzden sen olduğun zamandan beri sağ kanata bir yabancı oyuncu alınmadı değil mi Tandoğan?Ya da senin performansın az görülmesi nedeniyle Serdar Kurtuluş'u Bursa'dan 18-19 yaşında bu takıma aldılar ve cocuk sağda sakat olmadığı sürece oynuyor..

-Bana destek olmadılar diyorsun ama arkasından da 90 maca yakın oynadığına ama burada sana gelip destek oldukları maclarda daha iyi oynadığını belirtiyorsun..

Bence tamamen takımdan gönderilmenin hırsıyla konusmuşsun ama yanlış konuşmuşsun Ali Tandoğan..Eğer performansın üst düzeyde olsaydı Genclerdeki gibi takıma maç kazandıran bir oyuncu olsaydın emin ol bu takımdan ayrılmazdın..90 mac yaptım diyorsun ama ben senin mac kazandırdığını hatırlamıyorum..Belki de hafizam beni yanıltıyor Arkadaslar siz hatırlıyormusunuz Ali Tandoğan'ın kazandırdığı maci ya da macları???