02-01-2009, 14:56
|
#50 |
Guest | En Aktif:ozzy,ramesoon,semra,karetta2002,alpler,outkast,ben ...bisürü En Alçak Gönüllü:aydın abim kesinlikle En Baba:2007 dede 2008 dede inş.2009 dada varada En Ciddi:önce_biz_vardık En Çalışkan:upuk En Duygusal:ben,veys,akdora... En Düzenli:upuk En Geyik:barhonda,ozzy,aplok,alpler,teraphy,ramesoon,karett a,semra bisürü En Gıcık:sadece 2008in deil gelmiş geçmiş tüm zamanların en gıcığı respect me artı bide handan.. En Gizemli:alpler ismini bile 2 ay sonra öğrendim En Gözü Kara:veys,teraphy En Havalı:melik_kartal(kötü manada deil ) En İçten:aydın abim,alpler ablam..çok var daha En İlginç: En İyi Avatar: En İyi Nick:mutevazi olamıcam En İyi Çıkış yapan:alpler ablam En İyi İkili:sonay emre galiba En İyi İmza: En İyi Bölüm: En Kafadar:barhonda,upuk,aydın abi,son holigan,ramesoon,teraphy,bjkkrtl,alpler,semra,aplo k,daniel_clark,ohooo say say bitmez En Karizmatik: En Komik:kü,yesy,esma En Kültürlü: En Popüler: En Sakin:alen En Samimi:aydın abim En Sempatik: En Sevilen:beni sevin,beni sevin En Sinsi:sinsirella(köyün delisi) En Yakışıklı: En Yardımsever: En Güzel : En Tecrübeli:upuk |
| |