Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-01-2009, 16:26   #3
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Beşiktaş'da ikinci yarı hazırlıklarına geç kalan Cisse, bu sabah çalışmaya katıldı ve teknik direktör Mustafa Denizli ile uzun süre baş başa görüştü... Peki ikili neler konuştu? Ne karar çıktı? İşte Lig TV farkıyla Denizli-Cisse görüşmesinin perde arkası:

CİSSE SİTEM ETTİ
Babasının hastalığını gerekçe göstererek sezonun ikinci yarı hazırlıklarına geç kalan Cisse bu sabah çalışmaya katılırken, teknik direktör Denizli'ye sitem etti.

"CEZAYI KABUL ETMİYORUM"
Fransız futbolcunun Denizli'ye "Babamın ameliyat olacağını daha önce size bildirdim. Buna rağmen ben yokken hakkımda çok şey söylenmiş. Para cezasını kabul etmiyorum. Hakkımda yazılanlar beni çok üzdü" dediği öğrenildi.

DENİZLİ: "DİKKATLİ OL"
Uzun süre teknik direktörüyle başbaşa görüşen Cisse'ye Denizli'nin ise "Mazeretini zamanında söylemeliydin. Çalışmaların başlamasına 1 gün kala bize katılamayacağını söylüyorsun. Bu nedenle ceza alacaksın. Sana inanıyorum ama bundan sonra daha dikkatli ol" diye karşılık verdiği belirtildi.

Teknik direktör Denizli'nin raporu doğrultusunda Cisse'ye 75.000 Euro civarında para cezası verileceği belirtilirken Fransız futbolcuya Fortis Türkiye Kupası'ndaki Gaziantep BŞB maçında forma verilmeyeceği ifade edildi. Cisse'nin yerine Uğur İnceman görev yapacak.
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla