Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2009, 11:01   #1
İbodaca
 
İbodaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Son Kartal Babic

Click the image to open in full size.


Beşiktaş yönetimi 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu için Real Betis kulübüyle 1.5 milyon euro'ya prensipte anlaştı

Transfer çalışmalarını sessiz ve derinden sürdüren Beşiktaş, Hırvat yıldız Marko Babic'in peşine düştü. İki yıl önce hem Beşiktaş'ın hem G.Saray'ın gündemine gelen ve şu anda Real Betis'te forma giyen sol kanat oyuncusu Babic'i, teknik Click the image to open in full size.direktör Mustafa Denizli'nin istediği belirtildi. Denizli bu futbolcuyla ilgili Galatasaray Teknik Direktörü Skibbe'nin de fikrini aldı.

Skibbe'nin , Bayer Leverkusen'i çalıştırdığı dönemde öğrencisi olan Babic'e övgüler yağdırdığı ve "Eğer G.Saray'a sol kanat oyuncusu gerekseydi onun alınmasını isterdim. Kesinlikle çok kaliteli bir futbolcu. Size faydalı olur" dediği ifade edildi. Skibbe'nin bu sözlerinden sonra son kararını veren Denizli, yönetime "Onun alınmasını istiyorum" şeklinde görüş bildirdi.

Bunun üzerine hemen kolları sıvayan Beşiktaş, Babic'ten "Gelirim" yanıtını aldıktan sonra Real Betis'le temasa geçti. İspanyol kulübü, 27 yaşındaki futbolcu için kapıyı 2.5 milyon euro'dan açtı. Real Betis sıkı pazarlık sonucu 1.5 milyon euro'ya inince taraflar el sıkıştı. Ancak anlaşmanın kesinlik kazanmadığı, birkaç pürüzün çözülmesine çalışıldığı ifade edildi.
İbodaca Ofline