Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2009, 12:11   #1
kuzey
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ
 
kuzey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
emre belözoğlu evlendi.

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Emre Belözoğlu, dün akşam Tuğba Gürevin ile İstanbul’da evlenirken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da çiftin nikah şahitliğini yaptı.


Swissotel’de gerçekleştirilen ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın kıydığı nikahta çiftin şahitliklerini, Recep Tayyip Erdoğan’ın yanısıra Fenerbahçe Başkanı Azize Yıldırım, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ yaptı.

Erdoğan cüzdanı geline verdi

Nikahın ardından Başbakan Erdoğan, evlilik cüzdanını geline verdi. Emre’nin düğününe, Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve kimi yöneticiler, Fenerbahçe Kulübü yöneticileri, teknik direktör Luis Aragones, sarı lacivertli futbolcular ile spor camiasından çok sayıda davetli katıldı. Bu arada, düğüne medya mensupları alınmadı.
__________________

medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir...
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

“Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir”

hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir.

“ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ.
kuzey Ofline   Alıntı ile Cevapla