Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2009, 14:15   #1
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İstanbul’a yine yağmur ve sulu kar yağacak

Türkiye’ye Akdeniz üzerinden yeni bir yağışlı hava geldi, yağış Trakya, Çanakkale ve Ege’de başladı. Yağışlar ilerleyen saatlerde İstanbul ve İç Anadolu’ya kadar ulaşacak. Pazar günü tüm Türkiye yağış altında.

Soğuk ve yağışla hava Türkiye’yi önümüzdeki günlerde de etkilemeyi sürdürecek. Yeni yağış dalgası Akdeniz üzerinden geldiğinden sıcaklık çok az arttı ama bu artış havayı fazla ısıtamadı. Bu nedenle yağışlar iç kesimlerde yine kar şeklinde düşecek. Soğuklar önümüzdeki haftada da devam edecek.

Click the image to open in full size.


İstanbul’da dört gün yağış var, çoğunlukla yağmur şeklinde düşecek yağışlar yüksek tepelerde yine sulu kara dönüşecek. Sıcaklık önümüzdeki günlerde de 10 derecenin altında seyredecek. Edirne ve Trakya’da gündüzleri yağmur ve geceleri kar görülebilir.

Bu gece ve yarın özellikle Afyon, Uşak, Kütühya, Bilecik, Eskişehir ve Ankara çevresinde kar yoğun yağabilir, bu yöne gidecek sürücüler zincirsiz yola çıkmamalı. Yarın Bolu, Çankırı, Çorum ve İç Anadolu boyunca da kar bekleniyor.

Doğu Anadolu’da bugün hava açık ve dondurucu soğuk var, sıcaklık gündüz dahi Erzurum’da -24 derece. Kar yağışı pazar ve pazartesi günü bu bölgeyi de etkileyecek.

Antalya yarın, Akdeniz geneli de pazartesi günü yağmurlu olacak.
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla