Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2009, 01:30   #18
daniel_clark
Kü...

daniel_clark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hiçbir sebep bir insanın o hale getirilmesi için geçerli değildir..O zaman herkes,kendince sebep bulsun kendinden kuvvetsiz olanı o hale getirsin...
Peki sevgili dostum,sen aynı şekilde bir kadını çok geçerli sebebin olsa dövermisin...
Peki sevgili dostum sen,çok gecerli sebebin olsa ve karşında de çok güçlü kuvvetli biri olsa aynı şeyi yaparmısın..sanmıyorum...
Sebebi ne olursa olsun ,kendinden güçsüze şiddet uygulamak ancak gelişmemiş beyinlerin ürettiği bir çözümdür..
bu soyLedikLerin sadece forumdan aLıntıdır ne dersen de namus kavramı bizim için önemLidir burda kadın beLki bu derece dövülmez ama ben aynı tepkiyi verimiyim onuda bilemem ... ama sunu sakın unutma benbden büyüksün ama birseyLeri yapman icin yaşamak gerekir burda boyLe yazmakla olmuyor yani...

benden ne kadar güçlü bi kadın varmı onuda bilmiyom ama söyLe söyLim benden gücLü biri olsa damarıma basması yeter kim olursa olsun farketmiyor ... konuyu arastırmadan yorum yapmayın Lütfen...

ben burda adam iyi yapmısta demiyom....

"Her Görevin Adamı"
Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye

''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı''
daniel_clark Ofline   Alıntı ile Cevapla