bağlantı sorunu yaşıyorum | | yaklaşık bir hafta yada on gündür siteye rahat giriyorum fakat bazı konulara tıkladığımda sayfa açılmıyor ve eksplorerin her zamanki tekrar deneyin adresi doğru girin şeklindeki uyarıları çıkıyor bu çok sık ve sürekli olmaya başladı konulara tıklarken cevap yazarken kısacası forumda nereye tıklarsam olmaya başladı ya yenile yapıyorumki bu da ilk seferinde olmayabiliyor bir kaç sefer denedikten sonra yada çıkıp tekrar girmek zorunda kalıyorum bunun sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim diğer arkadaşlar bunu yaşıyorlarmı onu bilmiyorum saygılar
__________________ medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. |