Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2009, 12:30   #1
kuzey
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ
 
kuzey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
dikkat fbi mülakat sorusu herkesten sadece bir tahmin istiyorum :)

Arkadaşlar bu bir dönem Amerika'da FBI sorusu imiş. Tüm sınavlardan geçtikten sonra sorulan son soru bu: Ben de burada soruyorum.

İki genç kız var. Aynı evde yaşıyorlar. Kızlardan biri diğerine diyorki: "Ben bu gece arkadaşlarımla dışarıya gideceğim, haberin olsun. Senkeyfine bak." Tamam diyor diğer kız. Gece arkadaşının dışarı çıktığınıve yatağının boş olduğunu bilen evdeki kız kendi kendine, "bu gecearkadaşımın yatağında yatayım" diyor ve gidip arkadaşının yatağınayatıyor. Derken aradan saatler geçiyor ve dışarı çıkan kız gece evegeri dönüyor ve gidip KENDİ YATAĞINA yatıyor. Uzanıyor ve öyleceyatarken dışarıdan bir arabanın geçtiğini fark ediyor. Arabanınfarları, kızın yattağının arkasından, pencereden yansıyarak duvardakisaate yansıyor. Kız o farların saate yansıması ardından korkuylayatağın altına bakıyor ve evde kalan diğer arkadaşının cesedi ilekarşılaşıyor.

Buradaki soru şu. Kızın neden öldüğü sorulmuyor. Eve sonradan gelenkız, kendi yatağına yatınca ve arabanın farları saate vurunca nedenyatağın altına bakma ihitiyacı hissediyor? Soru bu...
__________________

medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir...
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

“Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir”

hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir.

“ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ.
kuzey Ofline   Alıntı ile Cevapla