Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2009, 15:49   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Holosko:"İnönü’de görüşeceğiz"

Beşiktaş’ın Slovak futbolcusu Filip Holosko’dan F.Bahçe ve G.Saray’a gözdağı. Ligin ilk yarısında rakip sahada oynadıkları iki karşılaşmayı da hakem hataları nedeniyle kaybettiklerini savunan Holosko, "O maçlarda neler olduğunu herkes gördü. Derbileri 11’e 11 bitirsek her şey değişirdi. Hakemler buna izin vermedi. Bizi kurban seçtiler. Unutmasınlar, bunun bir de rövanşı var. İnönü’de görüşeceğiz" dedi.
Genel sekreter Kenan Öner, asbaşkanlar Ertunç Soğuncıoğlu ve Levent Erdoğan’la yaptığı görüşmede başarı sözü veren Holosko, şunları söyledi: "Taraftarımızın yüreği rahat olsun. Zor maçları sahamızda oynayacağız. Karşımıza çıkacak rakiplere acıyorum. Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluğu bizim için zor olmayacak.
G.Saray’la hesabımız var
İlk yarıda kaybettikleri derbi maçlarda yaşananları hatırlatan Filip Holosko, "Bizi en çok üzen şey, iki zorlu maçı da eksik bitirmemiz. Hadi F.Bahçe maçı tesadüf diyelim, ya G.Saray maçı? Bana göre o hatalar bilinçli olarak yapıldı" dedi. Ve şöyle devam etti: "Beşiktaş bu sezon kötü oynamadı. Rakiplerimizle 11’e 11 oynarken üstün olan taraf bizdik. Hakemler anlaşılmaz bir şekilde ucuz kartlarla bizi sahada eksik bıraktılar, elimizi kolumuzu bağladılar. Bizi ezeli rakiplerimize kurban ettiler. G.Saray’a Ali Sami Yen Stadı’nda kaybettiğimiz maç beni çok üzdü.
Taraftarımız merak etmesin, ikinci yarıdaki tüm maçlarımızda canımızı dişimize takarak mücadele edeceğiz. G.Saray maçını iple çekiyorum. Onlarla görülecek bir hesabımız var. Her şeyin bir sırası var. G.Saray’ın da sırası gelecek."




04.01.2009
Kaynak : Hürriyet
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla