Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2009, 16:23   #19
pascaltekin
B3ŞİKT@ŞK

pascaltekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Gökhancım,ben o kapalıda yıllarca maç seyrettim,yaşadıklarımı anlatsam roman olur...Süleyman Seba ya küfür etmedim diye 8 yaşındaki kızımın yanında dayak yedim..özellikle kapalıya gelenlerin % 70 inin ciğerini biliyorum ben..onları büyük çoğunluğunun ,yönetimden bedava bilet alanlar olduğunu biliyorum..maçın başlamasına 15 dk kala gelip,orada oturanların eşlerinin çocuklarının yanında sille tokat dövüldüklerini gördüm ben..Beşiktaş trübünlerinde müthiş bir rant kavgası var..Serdar Bilgili onun için oraya loca yapmıştı, ama rantı kesilenler onu küfürle ve Demirören le kovdular..şimdi ,Demirören e bağırırlarmı sanıyorsun..O dediğiniz eylem yapılmaya kalktımı trübünde kavga çıkar..ve zaten ceza vermek isteyen TFF de yapıştırıverir cezayı...2000 yılında 100 000 Real Madrid taraftarı beyaz mendil sallayarak yönetimi göndermişti..Biz neden aynısını bütün stad ta yapmıyoruz..

rant kavgası var ama bunu yapan eskıler degıl yenı gelen jenerasyon abııııı .bedava bılete gelınce yonetım bu ıse karsıtıgını sanmıyorum ama sponsorlara verılen tum bıletler bıze karaborsa olarak gerı gelıyor adamında varsa onları alıp arkadaslarına verebılıyorusn. serdar bılgılıye gelınce serdar bılgılıye bjk taraftarı kufur etmedı hele carsı hıc etmedııı serdar bılgılı kendısı acıklma yaptııı benı bjk taraftarı degıl en yakın arkadslarım bna kufur etttııııı. bır beyan da verdııı ..
kapalı besıktasın yuregıdır nasıl etı tırnaktan ayıramıyorsan carsıyıda kapalıdan ayıramasınn .carsı besıktasa sembol olmus kapalıda bızım evımızdır hersyı maddıyata dokmeyelım bırazda manevı degerlerımızı koruyalımm

protestoya gelınce herkes elınde gelenı yapmalı .sonucata besıktas hepımızındır fıkrı olan varsa gelıp soler yoksada yapılan fıkırede saygı duyar ve geregını yapar

(ırfan abı ksuura bakma bıraz fıkır ayrılıgı olabılır sıze saygımız sonsuzdur bazı dusuncelerınıze katılmadıgım ıcın ozur dılerımmm