Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-01-2009, 14:48   #15
Karetta2002

Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Köyün Delisi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
birden çok alıntı yapamadığım için senden başladım ozan ve semra ibrahim irfan abi..neden böylesiniz_?yani nasıl desem,siz düşüncelerinizi istediğiniz gibi söylüyrsunuz savunuyorsunuz hemde çok ateşli bi şekilde uzun uzun yazarak,sizlere saygısızlık falan yapmıyrm yapmakta hiç istemem çünkü çok seviyorum sizi.ama;üzerime çullanmanızı gerektirecek bişey yok yani herkesin kendi düşüncesi
ve ayrıca lütfen yanlış anlamayın bu söyleyeceğimi kesinlikle sizin fikirlerinize yada şahsınıza bişey demiyorum ama şunu sevmiyorum;sanki bu konuları sizden iyi bilen yok,sanki bi siz okuyup araştırıyorsunuzda ben boş kulaktan dolma şeyler üzerinden konuşuyorum böyle sanmanız gerçekten çok kötü..nickim ve forumda geyik yapıyor olmam herşeyden bi haber yaşadığımı göstermezbende okuyorum bende araştırıyorum.yaşınız herşeyi doğru bildiğinizi göstermiyor...benimde kendime göre doğrularım var...
Sevgili Meltem'cim,

Yaklaşık 10 aydır bu forumdayım.Çeşitli sebeplerden dolayı takıştığım arkadaşlarım dahil bu güne kadar bu forumda tanıdığım tüm arkadaşları çok seviyorum..Ancak ,itiraf etmeliyim ki ;seninde arasında bulunduğun bazı arkadaşları;ben diyeyim kanım ısındığından,sen de daha fazla dialog içinde olduğundan dolayı adeta ailemden birisi gibi çook ama çook seviyorum..
Seninle de taa başında bir tartışmamız olmuştu hatırlarsan ve o günden beri seninle hiçbir siyasi tartışmamız olmadı...Çünkü; senin dostluğun,sıcaklığın,enerjin benim için siyasi görüşünden önce gelir..Sana hiçbir zaman şu veya bu görüşü taşıyorsun diye eleştiri yöneltmedim..
Çok çeşitli görüşlerin olması ,bireysel ve toplumsal yaşamda olgunlaşmanın ölçüsüdür bana göre ve bu görüşü taşıdığım için zamanında içeri girdim,dayaklar yedim,coplar yedim,ama her zaman insan hak ve özgürlüklerinin savunucusu oldum..
Sevgili Meltem,ben yaklaşık 50 yaşındayım ve bir insana siyasi görüşünden dolayı hiçbir zaman önyargıla yaklaşmadım,yaklaşmanın insana mutsuzluk getireceğini de anlayacak kadar çok yaşadım..
Senin üzerine gelmek bir yana,fikirlerinden dolayı kimsenin sana laf söylememesi için bazı arkadaşlara özelden uyarıda bulundum..
Sevgili Meltem, sen çok değerlisin kızım,taşıdığın siyasi fikirler ne olursa olsun sen bizim biricik tatlı delimizsin..En azından benim için öylesin..
Gene de seni kıracak birşey söylemiş yada yapmışsam özür dilerim kızım...