Alıntı:
semra´isimli üyeden Alıntı
Meltem benim yorumun sana değildi, üzerine alınmanı gerektirecek bir durum yok.. Ben düşüncemi paylaştım, herkes düşüncesini söyleyebilir. Sana yönelik bir yorum yapmak isteseydim direk sana yazardım..  Biz inadığımız şeyleri yürekten savunuyoruz, ateşle işimiz yok bizim  Kimse bu forumda bu konuyu ben daha iyi bilirim diye ahkam kesmiyor, atıp tutmuyor, yapamazda... herkesin bir bilgi düzeyi vardır, bunun yaşla ilgisi yok... Çok okuyan mı bilir, çok gezen mi muhabbetine döndürmeyelim hiç  Senin doğruların sana doğrudur, benim doğrularım bana... Herkes birbirinin fikrini kabul etmek zorunda değil... Tartışmaya ve kırgınlıklara gerek yok.. |
hayır semracım bana demedin tamamda..yani konuyla en çok ilglilere genel olarak söyledim içinde sende varsın yani,sonuçta biliyrm seninde ne fikirde bi insan olduğunu..neyse kişiselleştirmeye gerek yok tabi,ama kırma diye bişeyde yok yani söyledim zaten

ama şu fikrimde hala ısrarlıyım,bu konuda deil belki tamam ama kimse kimsenin neyi nekadar bildiğini tahmin edemez..genel anlamda diyorum(sizin adınızı kullanmam başta olayı kişileştirdi biraz ama amacım o deild aslında..)