Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-01-2009, 01:43   #1
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kulübümüz’den Açıklama

Kulübümüz’den Açıklama


Bu akşam Fortis Türkiye Kupası'nda Futbol Takımımız'ın Gaziantep Büyükşehir Belediye ile oynadığı karşılaşmada taraftarlarımızın yayıncı kuruluşa yönelik olarak yoğun tepkileri olmuştur.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak, hiçbir zaman korunmak veya kollanmak peşinde olmadığımız, sadece her zaman adaletten ve eşitlikten yana bir tavır sergilediğimiz bilinmelidir. Bu tutum, sadece Yönetim Kurulumuz'un değil büyük Beşiktaş Camiası'nın da benimsediği ve uyguladığı bir gelenektir.

Bu itibarla, hem saha içinde hem saha dışındaki haksız tutumlar nedeniyle adalet duygusu sarsılmış olan taraftarlarımızın bu akşam göstermiş olduğu tepkiler, uğradığımız haksızlıklara karşı olan bir reflekstir.

Ancak bu tepkiler sırasında şahıslara yönelik olarak sarf edilen kötü sözleri tasvip etmemiz de elbette ki mümkün değildir.

Dolayısıyla bu tepkinin sınırlarını dikkatle çizmek ve Kulübümüz'e zarar verecek boyutlara taşımamak gerektiğinin bilinciyle hareket etmek önemlidir.

Sezon başından bu yana yapılan kötü tezahüratlar sonucunda Kulübümüz'ün yönetmeliklere göre katlanan oranlarda cezalar aldığı bilinmektedir.

Şampiyonluk yolunda kendi stadımızda, seyircimizin desteğiyle coşkulu ve başarılı maçlar oynamak hepimizin hedefi olmalıdır.

Ancak yukarıda da değinildiği üzere, yönetmeliklere aykırı olumsuz tezahüratların devamı halinde Kulübümüz'ün stadımıza ve seyircimize yönelik cezalar alabileceği gözden uzak tutulmamalıdır.

Spor kamuoyu ve spor ailesindeki her kesimin azami dikkatle, kendine düşen sorumululuğu en iyi şekilde yerine getirmesi dileği ve umuduyla,

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,

BEŞİKTAŞ JK
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla