Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-01-2009, 11:21   #1
Skyblues
 
Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon4 Ve söz Engin'de

Click the image to open in full size.
FANATİK´in haberi geniş yankı uyandırdı, dönemin menaceri Sinan Engin, Mehmet?Demirkol ile Fuat Akdağ´ın NTV´deki programına bağlandı.?İşte Engin´in sözleri:

‘Mithat diye bir menacer...’
“Bu insanların ağzını nasıl büzeceğiz, bilmiyorum. Çok cahiller ve insanları bu şekilde yönlendiriyorlar. Bundan sonra Beşiktaş’ta hiçbir şey anlatmak istemiyorum, ama Mali Genel Kurul’da çıkıp anlatacağım. Markayı küçültmek, anlatmak istemiyorum. Ocak ayında Gordon’u transfer etmeden önce 2.5 milyon Euro teklif ettik Udinese’ye. Bizden parayı peşin istediler. Böyle bir belge olabilir mi, kim vermiş bunu, kim diyor. Mithat diye bir menacer var, bana gelip ayrı konuşuyor, başkasına ayrı konuşuyor.”
‘Gordon’un adı-sanı belli değil’
“Beşiktaş Başkanı randevuyu aldı, Udinese Başkanı’yla birebir görüştü. Bize, ‘Menacer istemiyorum’ dedi. 3 futbolcunun (Seric, Sivok, Zapotocny) Türkiye’den menacer bağlantısı yok. Türkiye’de bir menacerle iş yapıyorsan, 9 tanesi üzerine çullanıyor, her türlü dedikoduyu yapıyor. Ah siz bu görevlere gelseniz, bu görevleri yapsanız... Yani 2.3 milyon Euro’ya vermişler, biz ismi adı-sanı belli olmayan Gordon Schildenfeld’i almışız. Böyle bir belge elime geçmedi. Deli miyim ben! Hangi gerizekalı o mektubu yazmış, kim yazmış, nereye yazmış, alakası yok. Allah’tan başkan yanımızdaydı.”
‘Pazarlıkları başkan yaptı’
“O dönemde Ertuğrul Sağlam, Drpiç midir nedir alınmasın diye ısrar etti. “Gordon’u alalım Sinan ağabey” dedi. Hiç olmazsa paramıza göre transfer yapıyoruz... Ben Udinese’den iyi ya da kötü, Serie A’da oynamış çok yönlü oyuncular transfer ettik. Sivok’un istikbali fazla, 10-15 milyon Euro’ya ileride satabileceğimiz bir futbolcu aldık. Başkan, “Bunların pazarlığını ben yaptım. Ödemeleri 4 senelik” dedi. Biliyorsunuz ki, peşin yaparsanız bu fiyat düşer. Bu külüp Delgado için peşin 5 milyon Euro verdi, Holosko da aynı şekilde... Zapo’nun maaşı, stoperler Meira ile Lugano’nun yarısı kadar.”
‘Belgeyi yeni düzenlemişler’
“Hangi sahtekar o mektubu yazmış, ne zaman yazmış, niye yazmış, niye bana yazmış. Ertunç Soğancıoğlu var, Kenan Öner var, kulüp yok mu? Bu yeni düzenlenmiş bir belge oradan alıp, yazıyorlar. Beşiktaş da böyle ilerlediği sürece işler kötüye gider. Ben nasıl bıraktım, bir nevi kaçtım Beşiktaş’tan. Bu menacerler akbaba gibi. Bir tanesinden futbolcu almazsan yandın. Çünkü niye; seni maçlara götürüyor. O oyuncuyu transfer etmezsen arayıp, ‘Neden benden almıyorsun’ diyor. Hep kendi menfaatleri. O mektup bana gelmedi, nereye gönderdiler bilmiyorum. Herhalde başka Sinan Engin var.”
Skyblues Ofline   Alıntı ile Cevapla