Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-01-2009, 12:34   #1
kosaserkan
 
kosaserkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Zigic Beşiktaş'ta!!..

Ve Beşiktaş transfer sezonunun ilk bombasını patlatmak üzere!..Zigic transferinde iş imzaya kaldı!..

Sezonun ilk yarısında özellikle son maçlarda alınan kötü sonuçlarla taraftarlarını oldukça üzen Beşiktaş'ta Demirören kendisini affettirmeye hazırlanıyor!..İspanyol medyasında yer alan haberlere göre Valencia'nın 2.02'lik dev forveti Nikola Zigic Beşiktaş'a çok yakın.

Daha önce Brezilya'nın dünyaca ünlü forveti Ronaldo'ya teklif götüren daha sonra hem maç eksiği hem de aldığı kilolar yüzünden büyük bir kesmin tepkisini aldığı için bu transferi askıya alan siyah-beyazlı yönetim sezonun ikinci yarısına bomba gibi bir isimle girmeye hazırlanıyor. Önceki sezon adı Galatasaray'la da anılan Zigic transferiyle ilgili olarak futbolcunun menajeri Milan Karas'ın Beşiktaş ve Valencia'nın her konuda anlaştığını, Valencia ile yolların ayrılması konusunda kendilerinin de herhangi bir problem yaşamadığını belirterek; futbolcusunun Beşiktaş'ın reddedilemeyecek teklifine evet dediğini bu yüzden Türkiye'de oynamak istediğini ve arada çok küçük detayların kaldığını söyledi.

ZİGİC KİMDİR?

2003-2006 sezonları arasında Kızılyıldız takımında forma giyen Nikola Zigic forma giydiği 110 maçta 71 gol atıp bütün Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeyi başarmış 2006 sezonunun başında Racing Santandere'e transfer olmuş İspanyol takımının formasıyla çıktığı 32 karşılaşmada da 11kez rakip fileleri havalandırmayı başarmıştı.

2.02'lik boyuyla hava toplarında Dünyanın sayılı pivot forvetlerinden gösterilmesine rağmen yerden etkili şutlarıyla da herkese parmak ısırttıran Zigic 2007-2008 sezonunda Valencia ile anlaşmış ve çıktığı 38 maçta 17 gol kaydetmişti.

Yeni sezonun ilk yarısında Valencia formasıyla 8 maçta 306 dakika sahada kalan 28 yaşındaki Nikola Zigic 4 gole imza atarken oyuncunun Milli takım kariyerinde ise 30 maçta 12 golü bulunuyor.


NİKOLA ZİGİC GOLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

KAYNAK: Futbol Aktüel, Futbol Haberleri, Son Dakika Futbol Haberi, Transferler
__________________
Click the image to open in full size.
kosaserkan Ofline