Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-01-2009, 22:28   #1
boğaz
 
boğaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Neden Denizli, neden! Yemen Ekşioğlu

Bu kulübe imza attığın gün çok rahatsız olmuştum. Bu rahatsızlığım antrenörlük kariyerinle ilgili değil, altyapıyı sevmediğindendi. Beşiktaş apoleti altında, Beşiktaş altyapısından gelip Süper Lig, Bank Asya ve 3.Lig’de oynayan 35 tane oyuncu varken, Sen Alman 2.Ligi’nden oyuncuların bu takımda oynamasını istiyorsun.
Getafe’de İbrahim Kaş, Eskişehir’e verilen Emre Özkan, Erciyes’te Kenan Özer, Kasımpaşa’da Rıza Şen, Bolu’da Sezer Sezgin, Diyarbakır’da Ergun Aydın, Antalya’da Can Erdem, Mehmet Sedef ve diğerleri. Hepsi de milli takım apoletinde. Bütün bunların yanında şu anda PAF Takımı, Süper Genç ve B Genç, diğer kategorilerde de 25’in üstünde milli takım oyuncusu var.
Evet Mustafa Denizli Hoca. Bak bu kadar oyuncu potansiyeli yanında Trabzon-Antalya maçından çıkan 3-3 lük sonuç matematik olarak, fizik olarak bile seni bir üst tura çıkartıyor. Ve sen ne yaptın Denizli biliyor musun? Altyapıda bu kadar potansiyel varken, dün sahaya 3 kaleci ile çıktın. Hakan kalede, Rüştü ve Korcan yedekte. Neyi ispatlamaya çalışıyorsun. Altyapıyı sevmediğini mi? Onu zaten biliyoruz.
Fenerbahçe’de de aynı şeyi yapmıştın. 18 kişilik esame listesinde 16 kişiyi sahaya sürerek iki gencin ismi yazılı olduğu halde kulübeye oturtmadın.
Samanyolu TV’deki programda Osman Şehner bana, “Hadi gözün aydın, yarın Denizli PAF takım ağırlıklı sahaya çıkacak” dedi. Ben de ona, “Var mısın iddiaya. Bir kişi bile oynatmayacak” dedim. Bırak oynatmayı yedek bile oturtmadın.
Bu gençler Beşiktaş’ın geleceğiydi, borçlardan kurtulmamızın ümidiydi, seni hiç affetmeyeceğim hoca hem de hiç...
Fanatik 07.01.2009 Yemen Ekşioğlu
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
boğaz Ofline   Alıntı ile Cevapla