Sayın Mustafa DENİZLİ; sizin ben değil Türkcell Liginde 3.ligte daahi hocalık yapabilecek kabiliyette olduğunuza inanmıyorum. Sizden genç yaşıma rağmen sizin hoca olarak bir başarınıza şahit olamadım.
Hocalık mesleğinin bence yüz karasısınız. Çok özür diliyoırum. Ama benim gerçeğim bu. Bence siz çok iyi futbol eleştirmeni,futbol yazarı....gibi şeyler yapsanız daha başarılı olursunuz.
Nasıl futbol oynamak mezyet isterse hocalık ta öeziyet ister.
Sizden tek ricam ve beklentim : Beşiktaş Futbol Takımını bırakmanızdır. Zira Ertuğrul SAĞLAM, Size değil yedek oyuncuların, hasta olan oyuncuların bile her an futbol oynayacak oyunculardan kurulu ve hiç yenilgi almayan bir takım teslim etti. Ama siz bir ülkeyi çökertmeyi ilke edinmiş bir ajan gibi ilk önce takımı yenilgilere boğdunuz sonra da takımı dağıttınız. helal olsun size... başka bir şey demiyorum.
Sayın başkanım ne olur Sayın Denizli Hoca ile yapıaln sözleşmeyi iptal ediniz. Ödenecek tazminat herhalde Del Bosque Hocaya ödenenden fazla olmaz kanaatindeyim.
Bu fikirler ve yorumlar tamamen benim kendi düşüncelerim ve de artık BJK şapkamı gurula takıp yürüyebilmek isteyimin ve çok fazla dolup boşalma ihtiyacından doğmuş patlamadır.
Saygılarımla............
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |