Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2009, 10:47   #1
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Cisse ve Seric'ten gözdağı!

Cisse ve Seric'ten gözdağı!

Beşiktaş Yönetiminin yollarını ayırmak istediği iki oyuncu “Sözleşme sonuna kadar olan paramızın tamamını isteriz,

Beşiktaş Yönetiminin yollarını ayırmak istediği iki oyuncu "Sözleşme sonuna kadar olan paramızın tamamını isteriz, yoksa bir yere gitmeyiz" diyerek gözdağı verdi

İŞİ YOKUŞA SÜRÜYORLAR

Ara transfer döneminde şimdiye kadar 3 oyuncuyla yollarını ayıran Beşiktaş, yabancı kontenjanını boşaltamadığı için transfer yapmakta sıkıntı yaşıyor. Edouard Cisse ve Anthony Seric'i göndermeye hazırlanan siyah-beyazlılar, bu oyuncuların tavrı karşısında köşeye sıkıştı. Topun ağzındaki Cisse-Seric ikilisi, "Türkiye'de ve Beşiktaş'ta mutluyuz" diyerek işi yokuşa sürmeye devam ediyor. İki futbolcuyu da kafasında bitiren Mustafa Denizli, yaşanan gelişmelerin ardından B Planı olarak kalmaları halinde Cisse-Seric ikilisi ile ne yapacağını düşünüyor.

GÖNDERMEYİN, UZATALIM!

Beşiktaş Yönetiminin karşısına "Ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Hatta sözleşme uzatalım, Delgado'ya ödediğiniz 2.1 milyon euroyu bana da verin" teklifiyle çıkan Cisse, "Burada hayatımdan memnunum. Eğer göndermek istiyorsanız sözleşmemin sonuna kadar olan alacaklarımın tamamını isterim" diye konuştu. Futbolculuk hayatı boyunca hiçbir takımdan sezon ortasında ayrılmadığını söyleyen Seric de "Sözleşme imzalamak için beni haftalarca beklettiniz, ben her türlü fedakârlığı yaptım. Eğer gönderecekseniz paramı son kuruşuna kadar alırım" tehdidini savurdu.

Bilgehan CAN-Türkiye
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla