Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2009, 10:49   #1
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Başkandan müthiş jest

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, kulüpteki mali krizi aşmak için yine borç verdi

Click the image to open in full size.

Demirören'in son verdiği 7 milyon TL ile siyah-beyazlılardan alacağı, bu şekilde 59 milyon TL'ye çıktı

Mali yönden büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş, yine Başkan Yıldırım Demirören'in eline baktı. İki aydır sporcularına para ödeyemeyen siyah-beyazlılar, Başkan Demirören'in verdiği 7 milyon TL. ile personelinin geçmiş dönem alacaklarını kapadı.
Futbolcuların yanısıra, basketbol, voleybol ve diğer branşlardaki sporculara da ödeme yapan kulübün başkana olan borcu biraz daha arttı. Daha önce 52 milyon TL olarak açıklanan Demirören'in alacağı böylece 59 milyon TL'ye çıktı.
İlk yarı sonuna kadar parasal nedenlerden dolayı oyuncularını motive etmekten zorlanan Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin, bundan dolayı Başkan Yıldırım Demirören'e, yöneticiler aracılığıyla teşekkür ettiği öğrenildi. Kulübün transfer konusunda da yine Demirören'in cebine baktığı, iyi bir isimle anlaşılması durumunda yine başkanın yardımcı olacağı vurgulandı.
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla