Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2009, 10:49   #1
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tayfur aranıyor!

Beşiktaş’ın teknik patronu, şu an yardımcılığını yapan eski öğrencisi Tayfur Havutçu’nun özelliklerini taşıyan yabancı bir ön libero arayışına girdi. Seriç, kontenjan boşaltmak için Kocaeli’ye kiralanacak

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının ardından İnönü Stadı koridorlarında, yöneticilerle görüştü ve acil olarak ön libero istedi.
Karşılaşmanın ardından Genel Sekreter Kenan Öner, Mali Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu ve yönetici Bülent Deriş ile yaklaşık yarım saatlik bir görüşme yapan Denizli, burada aradığı oyuncu tipini tarif etti. Mustafa hoca, "İkinci bir Tayfur arıyorum. Orta alanda rakibi bozacak ve topu en iyi şekilde kullanabilecek, savunmaya destek verecek, hatta penaltı atabilecek bir ön libero şart. Bunun bir an önce alınması gerekir. Tayfur Havutçu'nun özelliklerini taşıyan bir futbolcu olmalı" diye konuştu.
Tecrübeli hocanın, bu doğrultuda kafasında üç ismin bulunduğu ancak bunları açıklamadığı öğrenildi. Siyah-beyazlı yönetimin, Denizli'nin isteği üzerine ön libero konusunda düğmeye bastığı ve araştırmalara başladığı kaydedildi.

Seriç bedava!
Mustafa Denizli'nin, bu acil isteği karşısında yönetim, ilk etapta yabancı kontenjanını boşaltmak için Seriç'i gözden çıkardı. Hırvat oyuncuyu Kocaelispor'a verecek olan siyah-beyazlılar, Körfez kulübünün ekonomik krizde olması nedeniyle para almayacağı, üstelik bu futbolcuya yapılacak ödemelerin de kulübün kasasından çıkacağı vurgulandı. Seriç'in ayrılmasıyla birlikte yönetim, yeni bir yabancıyı hocanın isteği doğrultusunda renklerine bağlayacak
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla