08-01-2009, 15:16
|
#22 |
Can't Forget
| Alıntı: alpler´isimli üyeden Alıntı
Evladım,üç kilo tulum peynirini bir börekte kullanırsan vay senin bütçenin haline... Üç kilo peyniri süreşliyoruz ne demek yahu ?  Türkçe katili...  Pastorize sütün miktarını belirtmemişsin.Peynir üç kilo olduğuna göre o da altı litre falan galiba... Yalnız tarif ettiğin börek ile resimdeki börek kesinlikle aynı değil.. Börekte sarımsak benim damak tadıma uymuyor.
Ama yine de medeni cesaretinden dolayı tebrik ederim."Yemekteyiz "yarışmasına katılsana...  | Faka bastık iyi mi  ablacım sizene ya babam holding sahibi hem , peynirler zincirimiz var . . hıh  Alıntı: *iissrraaa´isimli üyeden Alıntı
bu konulardaa iddaa lı bir ablamız (: favorimsn | yazdım bunu  bilmiyorum artık , FBI dan aldığım bilgiler 101 kilo olduğun yönünde  eyvallah yeni tariflerim geliyor  Alıntı: alpler´isimli üyeden Alıntı
Teşekkürler İsracığım...Sadece Veysel'den daha güzel yapabilirim diye düşünüyorum...  Ama hiç bir zaman rakipleri hafife almamalı...  |
sen benim makarna fırında adlı yemeğimin ün'ünü duymadın sanırım