Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2009, 11:54   #4
Karetta2002
 
Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Sinan Vardar zırvalamış..neden mi..
1-Beşiktaş hakemlerce kıyım ,kıyım doğranırken ,biryerlere şirin görünebilmek için çıtı çıkmayan bir adam başka bir sebeple çıkıp medyaya poz veremez.
2-Metin,Ali ve Feyyaz altyapı devriminin ürünü değildi..Altyapı devriminin ürünü 1979 yılında ilk defa Adana Demir spor ile yapılan kupa maçında Rıza,Ziya,Fikret,Ercan,Haluk ve Süleyman ın oynatılıp maçın 2-0 kazanılması idi..Metin ;Kocaelispor dan,Ali;Yücespor dan,Feyyaz ise Avcılar dan hiç de küçümsenmeyecek ücretlerle transfer edilmek sureti ile takıma kazandırılmışlardı. Yalan ,yanlış atmasyon bilgilerle kamuoyunu aldatmaya çalışmak acaba kimlerin ekmeğine yağ sürmek veya neyin intikamını almaktır Sinan Bey ?..
3-İbrahim Kaş ,elden kaçmamış; menejerlerin gazı ile Ocak ayında imza atarak haketmediği bir transferi gerçekleştirmiştir..Gelen bilgilere göre de dönmek için can atmaktadır..
4-Bana göre de tarihinin en kötü başkanı( Yönetici olarak) ve en basiretsiz yönetim kurulu tarafından yönetilemeyen kulüp böyle oynak muhalefeti de haketmemektedir..
5-M.Topal,Barış,Serkan,Egemen,Gökhan gibi adamlarla Ajax olunuyorsa vah sana ve senin futbol bilgine Sinan Vardar..
__________________
"iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş"
Karetta2002 Ofline   Alıntı ile Cevapla