Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2009, 11:56   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
sony in öncü kuvvetleri

Teknoloji dünyasının en bilinen markalarından Sony, Las Vegas CES 2009 etkinliği dahilinde yeni Cyber-shot kameralarını, Walkman cihazlarını ve video kameralarını tanıttı.

Etkinliğin gözde markalarından Sony, görüntüleme ve müzik alanlarında duyurduğu yeni ürünleriyle büyük ilgi gördü. Cyber-shot W ve S serisi modellerle pratik dijital fotoğrafçılığa katkıda bulunan firma, Walkman X ve W serisi ürünleriyle mevcut müzik kalitesini yenilikçi tasarımla buluşturuyor. Yeni Handycam modelleri ve dijital çerçeveler Sony standının diğer dikkat çeken ürünleri arasında.


Click the image to open in full size.
Walkman X Serisi
Arkasındaki Sony tecrübesiyle taşınabilir müzik çalar dünyasının ilk markası Walkman, dijital dünyada da kaliteleriyle göz dolduruyor. Etkinlik çerçevesinde tanıtılan yeni Walkman X serisi dijital müzik çalar, 3 inç’lik OLED dokunmatik ekrana sahip. Özel müzik tuşlarının farklı komutlar için birlikte kullanımı pratikliği ön plana çıkarıyor. Ayrıca dijital müzik çalar cihazlarını kablosuz internet bağlantısıyla buluşturan Sony, X serisi modelleriyle video podcast ve YouTube gibi servislere erişim sağlıyor.

Click the image to open in full size.
Walkman W Serisi
İşte etkinliğin en ilginç müzik cihazlarından biri. Giyilebilir olarak tanımlanan yeni tasarım konforlu bir kullanım sağlamayı amaçlıyor. Siyah, beyaz, pembe, ve yeşil olmak üzere 4 farklı renk seçeneği ile sunulan yeni seri, hafif tasarımıyla da her yere kolayca taşınabiliyor. Kulağa rahat oturan 13.5 mm kulaklıklar, zengin ve net ses kalitesi ile ön plana çıkarken, yeni ZAPPIN modu, şarkıların nakarat kısımlarını çalarak arşivde aradığınızı rahatça bulmanızı sağlıyor.

Click the image to open in full size.
Yeni Handycam
Zayıf ışıklı ortamlarda dahi başarılı görüntü kaydı için 2 kat daha fazla hassasiyet sunan Exmor R CMOS algılayıcılı yeni Handycam modelleri de etkinlikte ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Seri ayrıca “Active” moduna sahip Optical SteadyShot özelliği ile titreşim önleme performansını 10 kata kadar arttırıyor. Yeni HDR-XR520VE, 240GB'lık dahili belleğine 100 saatin üzerinde HD video depolayabiliyor.

Click the image to open in full size.
Cyber-shot W220 ve W210
Cyber-shot W Serisinin en yeni iki üyesi; W220 ve W210, farklı pazarlarda benzer özellikleri sunan güçlü dijital fotoğraf makineleri. 12 megapiksel çözünürlük sunan modeller, 4x optik yakınlaştırma özelliğine sahip ve Carl Zeiss objektif ile çalışıyor. Maksimum ISO 3200 ışık hassasiyet değeriyle az ışıklı ortamlarda daha aydınlık ve net fotoğraflar çekmeyi kolaylaştırıyor. Cihazlar ayrıca Gülümseme Deklanşörü (Smile Shutter), geliştirilerek çocuk ve yetişkinlerin gülümsemelerini daha istikrarlı bir şekilde yakalamayı sağlıyor. Yüz tanıma, akıllı sahne algılama, HD TV desteği, 2.7 inç LCD ekran ise fotoğraf makinelerinin diğer özellikleri arasında.

Click the image to open in full size.
X ve V Serisi dijital çerçeveler
Sony, geliştirdiği yeni X ve V serisi “S-Frame” dijital fotoğraf çerçeveleri ile anılarınızı ölümsüzleştirip herkesle paylaşmayı sağlıyor. 7 inç’ten 10inç’e kadar farklı ekran boyutu seçenekleri ve şimdiye kadarki en iyi HD görüntüleme kalitesini sunan yeni çerçeveler ek olarak kolay kullanım özellikleri ve son derece şık tasarımlarıyla da ön plana çıkıyor. 2 GB dahili belleğe sahip ürünler binlerce fotoğrafı saklayabiliyor. Yeni çalar saat özelliği de sabahları sevdiğiniz fotoğraflarla uyanmanızı sağlıyor.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla