Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2009, 12:01   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
cep projektörleri

Gelişen teknolojiyle cep boyuna kadar küçülen projektörler, istenen cihaza bağlanarak her an her yerde geniş ekran görüntü imkanı tanıyor. İşte üretilen ilk cep projektörleri.

Özellikle cep telefonlarındaki fotoğraf ve video gibi çok ortamlı içerikler açısından oldukça heyecan verici bir durum yaratan cep projektörleri son kullanıcıya ulaşmaya başladı. İlk versiyonları internet üzerinden satılan cihazlar farklı firmalar tarafından üretiliyor.


1. Microvision ShowWX

Click the image to open in full size.

Micro projektör deyince akla ilk gelen markalardan olan Microvision, 122 gram ağırlığındaki Show WX ürünüyle pazara yön veriyor. Farklı renk seçenekleriyle üretilen mikro projektör, görüntü oluşturmak için lazer kullanıyor. Dolayısıyla oldukça doygun renkler ve görüntü kalitesi sunuyor. Ayrıca lamba ile çalışmadığından değiştirmeniz gereken bir parçası da yok. Değiştirilebilir şarjlı pili, bir filmi izlemeye yetecek seviyede olduğu söyleniyor. VGA ya da TV-Out bağlantısı olan her cihaza kolayca bağlanabiliyor.
Görüntü oluşturmak için lazer kullanıldığından her mesafede net görüntü sunan cihazın duvara olan uzaklığını değiştirseniz de, 37 ekran boyutundan tavana geçip 100 ekran boyutuna ulaşsanız da cihaz görüntüde yeniden bir netlik yapmayı gerektirmiyor.

Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla