Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-07-2006, 23:47   #8
syhbyz

syhbyz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Miharbi´isimli üyeden Alıntı
Ya kızıyorum İ. Üzülmeze Yok orta yapsam R. Karlos olurmuş..Bu adam ilk geldiği seneler nasıldı.inan biraz kendini geliştiri ya..Hergün 2 saat antreman yapsa kral kanat adamı olur..Sen futbolcusun işin ne senin çalış işte
kesinlikl katılıyorum ancak sadece futbolcuya da kabahat bulamıyorum cinconların uefa kupasını aldıkları veya üst üste şampiyon oldukları seneleri hatırlıyorum adamlar hangi futbolcuyu alsa herif aşama kaydediyordu örnek hakan ünsal örnek hasan şaş. bunlar da bizim deliden farklı oyuncular değillerdi onlar da anadoludan gelip büyük takıma adapte olma çabası gösteren futbolculardı. peki neden onların aldığı adamlar kendilerini geliştirdi de bizimkiler aynı kaldı bana kalırsa teknik kadro burada çok önemli ve hagi faktörü de (ya da şöyle söleyelim takım içinde diğer futbolculara futbolu, çalışmayı, gelişimi öğretecek ABİ futbolcu faktörü) tabiki yadsınamaz. çocuk olarak aldıkları emre belözoğlu nerelerde bakınız.
ben bu cümleleri cinconu methetmek için yazmıyorum elbette. anlatmak istediğim aldığın futbolcuyu geliştireceksin gelişmesi için zorlayacaksın bi arkadaş yazmış kazma ümit özat bile her maç 3 veya 4 orta açıyor bu kazma bunu becerebiliyorsa ve milli takıma giriyorsa burada bizim deli kadar kabahatli teknik kadrodur.
syhbyz Ofline