Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2009, 15:36   #8
D.AMOKACHİ
 
D.AMOKACHİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
utkux´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Fenerbahçe son maçında denizli ile oynadığında Yusuf denizlideydi ve o Yusuf Feneri şampiyonluktan ettiii onuda yazz.
Elden kaçan kimsede yok ayrıca batuhanı eskişehir iyikide 6 aylığına kiraladı gitsin oynasın kendini geliştirsin gol atsın kötümü oldu.
Aydında kiralık gittii ayrıca ee onunda oynamıyacağı kesin buyıl bursadafutbol oynasın kulübede oturacağına bursada fena takım değil dahada iletecektir kendini bursada.

Katılıyorum arkadaşım tamamen ancak aydın kiralık değil olsa dahi batuhana cok hak verırım kıralama olayına ama aydın suan bu takımda zaman zaman da olsa sans bulabılırdı. O yuzden gıtmesını kabullenemıyorum.

Yusufa gelince yusufun bir rustu gibi yada mustafa dogan gıbı fenerlılıgı yok arkadaslar oynamıs ve gıtmıs, ben yusufa asla fener topcusu gozuyle bakmam. Insallah cıkar bıseyler katar da işe yarar ben ona bakarım.

Birde su tarafından bakın yusufun kadroda yada 18 de olması bıle rakıbı herzaman huzursuz eder ki dusunun bızde suan bu teknık kapasıtede kımse yok bı turlu oynamayan delgado dısında.

artık bu ıs bıttı hayırlı olsun demekten baska yapıcak bısey yok. Bence yedekte dahı kalacak olsa yınede ıyı transfer, ama AYDINı kabullenmem mumkun dııl.

Batuhan bu forvet bollugunda şans bulamaz ama aydın bulabılırdı ve gecen sene gıbı parlayabılırdı, inşalla anlasmada bızım basıretsızler gercekten saglam sart kosmustur ve seneye en gec obur sene gerı alırız.
__________________
SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ....
D.AMOKACHİ Ofline   Alıntı ile Cevapla