Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2009, 20:55   #7
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
karakanat´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de anlaşmayı tam bilmiyorum ama bu anlaşmaların bir çok şekilde delinebileceğini, hele delinmesi fb, gs, bursa gibi tff ile değişik ilişkileri olan kulüpler çıkarına olacaksa oldukça kolay delinebileceğini biliyorum. Hüllenin takasın binbir oyunun kitabını yazmışlardır onlar, en olmadı Tehditle bilmemneyle ya da oyuncunun aklını karıştırarak da sonuç alabilirler (Pancusundan G. Güleçine bursaya gidip de bize cephe almamış oyuncumuz var mı?).

Zaten önce de belirttiğim gibi, Bursanın bir planı olmasa bu işten 500 bin lira ödeyerek sıyrılma şansımız olsa 500 bin lira daha isterler (Bjk için cep harçlığı), Aydının da kiralık gelmesini kabul ederlerdi.

Zaten hepsi bir yana, sol kanadında Tello dışında doğru düzgün oyuncun yokken Üzülmeze güvenip Seriçe takım ararken u21de banko oynayan iki genç sol kanat oyuncunu (Aydın ve Emre Özkan) saçma sapan takaslara kiralamalara sokmak başlı başına basiretsizliğin önde gidenidir.
Katılıyorum dediklerine elbette, ama hepimiz biliyoruzki Emre ve Aydın gitmese bile forma yüzü göremeyeceklerdi, bunu Denizli geldiği gün söylemiştim, herkez de söyledi zaten, sonuçta belli Denizli'nin yapısı...Solda Ekrem'i kullanır, Tello'nun sakatlanmaması için dua eder, Seric'i kullanacağını düşünmüyorum o da gidici bence, bide Üzülmez var işte...Yani 3 oyuncu var solda şu anda, Aydın ve Emre olsaydı da 3 oyuncu derdim, çünkü cidden inanmıyorum Denizli'nin bunları oynatacağını...Bide eğer dediğin gibi olursa ve Aydın'ı geri alamazsak yazık olur gerçekten, rezalet ötesi...