Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı
Yalan mı abi, Aydın oynayamazdı bizde, Allahaşkına 6. haftadan sonra Aydın'ı gören oldu mu?Denizli varken oynayamazdı, onu geçtim E.Sağlam bile kesmişti onu...Onca para da vermedik ayrıca, o kadarda abartmayın yaf, Yusuf kaç bin alıyor bilmiyorum ama verilen bonservis hiçbir şey değil... |
Aydın'ın ümit milli maçlardaki performansını burda ayakta alkışladk hepimiz sene başında..Ertuğrul dönemnde de şans bulduğu zaman elinden geleni yapıyordu..İyi oynadığı maçlar da vardı hani..Evet Ertuğrul da son zamanlarında sürekli oynatmıyordu ancak unutmuyordu da..Yedeklerin başdaydı hep..Nolduysa Denizli ile oldu..Genç düşmanı sanki hoca..Oynatmıyo bi türlü..Adam da antrenmanda sakatlanınca suçlu oldu şimdi..

Bizim Gökhan Zan ve Karakter çözümlememizden de beter yaw bu..
Yusufa gelince başlıkta 1 milyon euro yazıyor..Hepimiz biliyoz ki BJK mali açıdan çok zor günler geçiriyor..1 milyon gibi bir parayı böyle bir transferde harcamak bana çok fazla geliyor..Resmen boşa verilmiş para..Madem okadar para verebiliyon Zaferi niye almıyon Rostockdan..
Sene sonu hep birlikte görecez..1.5 yıllk anlaşma yalan olur..Ceyhun - TS misali çabuk biter bu olay..
Demedi demeyin..