Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-01-2009, 11:14   #5
İbodaca
 
İbodaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Aynen işte aynen..

" BJK kadro yapısı giderek küçülüyor.."

Anahtar cümle bu bence..Kimse geniş bakamıyor herhal olaya..Neymiş Yusuf iyi oyuncuymuş, Delgadonun alternatifi yokmuş, Ucuza gelmiş.. Takımın belki de en son transfer gerekli mevkisine adam alındığını görmüştüm de bu transferin destekleneceğini düşünmemiştim..

Yusuf transferini destekleyenler Hiç boşuna yönetime fln laf söylemesin.. Zira aynı kafadalar yönetimle..

BJK küçülüyor..BJK taraftarı şu gereksiz transfere bile sevinecek duruma geliyor..BJK taraftarı kandırılıyor..Ama müstehak walla.. Şu işe olumlu bakanlara müstehak..

Bir oyuncu düşünün..24-25 yaşlarında çıkış yapıyor..FB'ye transfer oluyor..Hep gece hayatı, sorumsuzluklarıyla ön plana çıkıyor..Fazla sürmeden FB serüveni gerisin geri yollanıyor..Ondan sonra Anadolu takımlarında kafasına göre oynuyor..Üzerinde ne bir baskı, ne bir etki var..Ne koşuyor ne basıyor..Takımını hep eksik oynatıyor..Sadece top ayağına geldiğinde yaptığı klas hareketler ve attığı paslar yüzünden 34 yaşında tekrardan Türkiyenn en büyük kulüplerinden bir takıma transfer oluyor..Karşılığında gelecek vaateden bir oyuncunun bonservisi sözde engellemeli, yine hiç faydalanmadığın, denemediğin bir adamın bonservisi ve 650 bin para veriliyor..

Cidden komedi..Walla başka bir şey değil..Biz adam gibi transfer beklerken şu yapılana bak..BJK ın çehresi değişiyor..Yıllardır kazanılamayan lig kupası ve derbilerle BJK ta büyüklük fln kalmicak yakın zamanda..Şu transferi yapıcak konuma geldik ya daha ne diyim..
İbodaca Ofline   Alıntı ile Cevapla