Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-01-2009, 22:16   #17
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
ztokyay´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
18 maçlık periyotta ne yapılacak yusuf geldi Delgado mu kesilecek bırakın çok saçma olan 3 maç için adam alınmasıdır..Buraya yazıyorum bırakın maç kurtarmayı aynı kaan dobra gibi oturacak kulübede alacak parasını bizde ah ah vah vah larla geçinecegiz..Aydın konusuna gelince kaç tane giden geri geldi bir tarihe bakalım bunlar avutma..Aydın herta dan geldi ama aynı alt yapıda 2 yıl geçirdi sonra A takıma çıktı daha nasıl yetiştirilecek...Ondan önce gidecek olan cisse vardı,rüştü vardı..Bunları verseydin ya Bursaya..Ertugrul aydın ı aydın yapan kişi o yuzden de kumaşını bildigi oyuncusunu aldı..Tuna geldi kaç maç oynadı aynısı olacak yine ah benim zeki yöneticilerim..Senin içerideki maçlara güvenerek hala avut kendini ilk 3 de yer bulursa bu takım şükredelim..Biraz gerçekçi olalım hayalci degil daha tek derbi galibiyetin tek baba maç aldıgın yokki 6 puan lık fark birşey degil deniyor..Her üst 4 takımla olan puan farkına bak sonra kac puan varmış hesaplayalım..Çünkü daha o takımlardan aldıgın puan yok ki bu futbolla sanki 3-5 atacagız herkese bunu biraz mantık süzgeçinden geçirin..
Büyük takımlar arasında oynanan maçlara bi bakın, hepsi evinde kazanıyor, Beşiktaş'ta bu geleneğe uymak zorunda, zaten kendi evinde kazanamazsa elbetteki ilk 3'e giremez...Ama kazanma olasılığı çok daha yüksek...Aydın'dan önce gidecek çok oyuncu var ama bunlardan biri Rüştü değil, G.Zan, İ.Üzülmez deseniz neyse, ama E.Sağlam ve Bursa Aydın'ı istedi, sonuçta onlara bağlı bize değilki...Bende isterdim Yusuf'a karşılık G.Zan'ın, İ.Üzülmez'in verilmesini ama olmadı...