Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı
6 senedir şampiyonluk yüzü görememişiz, son 20 yılda 2 şampiyonluk görmüşüz, hangi Beşiktaş'ın halinden bahsediyorsunuz siz...Yusuf gelecek için alınmadı elbette |
zaten bu yuzden sampiyon olamiyoruz ya, besiktasin hali buysa havadan sudan degil heralde iste boyle gunu kurtarmak icin yapilan abuk subuk transfer politikalari yuzunden. 5 senedir her devre arasi ayni sacmaliklar giden paralara takim alinir artik ya, aydin benim amcamin oglu degil ama yarin bir gun bursa peskes cekince ben asil gorucem sizi arkasindan bakicaz okuzun trene baktigi gibi.
Benim itirazim yusufun alinmasina degil AYdinin BONSERVISIYLE gonderilmesine hoca oynatmayacaksa KIRALARSIN adami bir sene sonra 500ytl vereceksek simdiden verelim BONSERVIS biz de kalsin kimsenin kafasi basmiyor mu bunu ya ? ya da verelim 500 euro daha kiralansin neden BONSERVISI veriliyor.
Bence bizim bezelye akilli yoneticelerimiz ya ayakta uyuyor ya da bizi 500 verip alcaz diye uyutmaya calisiyor hesapta sezon senu sampiyon olunca arkadasin da dedigi gibi unutulacak aydin
BENDE SANA SOZ VERIYORUM ARKADASIM OLUR DA BESIKTAS SAMPIYONLUK MACINA CIKARSA ELIMDE AYDIN DIYE PANKARTLA INONUDE OLUCAM O ZAMAN GORURSUN UNUTUYOMUYMUSUM UNUTMUYOMUYMUSUM