Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2009, 01:35   #1
delgad01
 
delgad01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Telekom hükmen galip!!

ULEB Eurocup D Grubu'nda çıkan olaylar nedeniyle oynanamayan Türk Telekom-Bnei Hasharon maçıyla ilgili olarak Eurocup Disiplin kurulu, karşılaşmayı Türk Telekom'un 20-0 kazandığı kararına vardı.

Türk Telekom ile İsrail takımı Bnei Hasharon arasında 6 Ocak tarihinde oynanması gereken ancak çıkan olaylar nedeniyle oynanamayan karşılaşmanın sonucuyla ilgili Türk Telekom'a müjdeli haber geldi. Eurocup Disiplin Kurulu, karşılaşmayla ilgili olarak Türk Telekom'un hükmen galibiyetine karar verdi. Eurocup Disiplin Kurulu, bütün güvenlik önlemlerinin alınmasına ve hakemlerin davetine karşılık sahaya çıkmayan Bnei Hasharon takımının 20-0 hükmen mağlubiyetine karar verdi. Disiplin kurulu ayrıca, Türk Telekom'a bir maç seyircisiz oynama ve 15 bin Euro para cezası verirken, Bnei Hasharon'a 50 bin Euro para cezası kesildi. Böylelikle, 5 maçta 4 galibiyete ulaşan Türk Telekom, grubundaki son maç öncesi, liderliğini garantilemiş oldu.
Türk Telekom Genel Menajeri İrfan Yücesoy, emeklerinin karşılığını aldıklarını belirterek, "Bu maç tekrarlanır diyenleri yanılttık. Çok iyi bir savunma hazırlayıp, akıllı bir lobi çalışmasıyla, bu tatsız sorunu lehimize çevirdik. Bu konuda bize destek veren Federasyon Başkanımız Turgay Demirel ve Federasyon Dış İlişkiler Sorumlusu Dr. Emir Turan ile savunmamızı hazırlamamıza yardımcı olan tüm hukukçulara, teşekkür ederiz" dedi.
__________________
Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L)

Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !!
delgad01 Ofline