Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-01-2009, 00:25   #74
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yahu herkez birseyi karisytiriyor burda yusufa kotu topcusun diyen yok bu forumda daha dogrusu genel olarak millet alinis bicimine kiziyor kardesim yaninda aydin karabulutu veriyoruz tunayi arti bi cuval para hadi parasini gectim hicbir transferde parayi konusmam ben muhasebeci degilim ama aydini verme kardesim verme ya az daha para ver ama aydini verme arkadas herkezin isyani ilk asamada buna ikincisi ise yusufa yahu kardesim fenerbahce denizli macinda fenerin son hafta sampiyonlugu kaybettigi macta oyundan cikarken ligde kalmalari garanti oldugunu duyunca arkadaslarina birakin fener gol atsin sampiyon olsun diye telkinde bulunan ve bu lafi tespit edilen yusuf neden doustan besiktasliyim diyorki arkadas adam gibi desin adam gibi arkasinda duralim bizde ben yusufu desteklemiyelim demiyorum ama adam olsunlar be kardesim rustu gibi olmak zormu gonul takimim fenerbahce terimi sonuna kadar akitacagim takimim besiktas dedi adam bunu demek bukadarmi zor

Konu once_biz_vardik1903 tarafından (13-01-2009 Saat 00:28 ) değiştirilmiştir..
once_biz_vardik1903 Ofline