Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-01-2009, 17:48   #1
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Altınsay: “Beşiktaş’ı Antipati Takımı Yaptılar!”

Altınsay: “Beşiktaş’ı Antipati Takımı Yaptılar!”

Click the image to open in full size.

Bir dönem Beşiktaş yönetiminde aktif olarak görev alan İbrahim Altınsay, hem Beşiktaş’ın Yusuf transferini hem de Yıldırım Demirören’in kulübü yönetim tarzını eleştirdi:"Türedi Zenginlerin Kulübü"...

Yıldırım Demirören yönetiminin son dört yılda yaptıklarının hangisi spor ahlakına ve kamu vicdanına sığıyor? Bunları belirlersek bu sayfaları fazla işgal etmemiş oluruz.

Biliyorsunuz, bizim yönetimler, kulüplerinin ve genel kurullarının kapılarını gerçek taraftarlara kapattıkça, taraftar sayılarını bol keseden şişiriyor. Fenerbahçe ve Galatasaray yönetimlerine kalsa taraftarları 30'ar milyonu geçiyor. Maçlarda statları dolmuyor ama o mühim değil. Beşiktaş'ın 20 milyon, Trabzon'un 15 milyon taraftarı var toplayınca 95 milyon ediyor! 25 milyonluk bir ülke işgal ettik de haberimiz mi yok? Bu taraftar sayıları, Mars'taki hayat gibi tartışılır durur ama bir süre öncesine kadar kesin bir hakikat vardı. Taraftar sayısı olmasa da sempatizan sayısı en büyük takım Beşiktaş'tı.

TÜREDİ ZENGİNLERİN KENDİNİ TATMİN ETTİĞİ KÖKSÜZ KULÜP!

Yıldırım Demirören yönetimi, her olayda topu elinden alınmış küçük çocuk gibi ağlayarak ve devamlı şikayet ederek işte bu sempatiyi yok etti. Zaten gerilmiş olan futbol ortamında Beşiktaş'ın olgun, barışçı ve öncü kimliği vardı. O gitti, yerine mızmız, insiyatifsiz, kopyacı bir kimlik geldi. Beşiktaş'ın tarihi ve taraftarı olmasa kulüp, türedi zenginlerin kendini tatmin ettiği köksüz bir kulübe dönecek.

Gerçi Demirören yönetimi böyle bir kulübü bile iflas ettirir ya, o ayrı konu.

Bu yönetim, dönemin aciz Bursa yönetiminin, bir avuç taraftar grubunu kışkırtarak yarattığı Beşiktaş düşmanlığına karşı bir şey yapamadı. Tersine düşmanlığı canlı tutacak adımlar attı. Şimdi de Yusuf transferiyle Trabzonspor topluluğunu da durduk yerde karşılarına aldılar.

Kaynak: Hürriyet Spor
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla