Hossein Kaebi claims Besiktas offer
مدافع تيم ملي فوتبال ايران گفت: براي انجام يك بازي خوب و برد پرگل به مصاف سنگاپور مي*رويم.
حسين كعبي در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: هيچ حريفي را دست كم نمي*گيريم و بي*ترديد سنگاپور نيز براي انجام بهترين بازي خود به مصاف ايران مي*آيد. اما، تيم ايران نيز براي اين بازي كاملا آماده شده است و اميدوارم با توجه به تماشاگران خوبي كه فردا در سرماي هوا براي تشويق تيم ايران مي*آيند، بازي خوبي انجام دهيم و يك برد پرگل را بدست آوريم.
حسين كعبي درباره*ي وضعيت خود نيز گفت: خوشبختانه وضعيت خوبي دارم و اميدوارم بتوانم به تيم ملي كمك كنم.
كعبي درباره*ي پيشنهاد باشگاه بشيكتاش تركيه براي جذب وي گفت: من نيز علاقه دارم در فوتبال تركيه بازي كنم، به خصوص آن كه مربي تيم بشيكتاش "مصطفي دنيزلي" است كه من شاگرد او بوده*ام و اين مربي به شيوه*ي بازي من آشنايي كامل دارد. بسيار خوشحال مي*شوم اگر بتوانم به تركيه بروم و با دنيزلي كار كنم. با اين حال بعيد مي*دانم باشگاه سايپا با رفتن من موافقت كند اما، اگر يك درصد اين اتفاق رخ داهد، من به بشيكتاش مي*روم.
وي افزود: در هر صورت در تيم سايپا نيز وضعيت خوبي دارم و در اين باره نيز موضوع را به باشگاه واگذار مي*كنم.
Kaynak :
http://www.iransportspress.com/news/...009-01-13.html