Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2009, 01:20   #1
MetiN
 
MetiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Avrupa Şampiyonu Boksör Meryem ödüllendirildi

Avrupa Şampiyonu Boksör Meryem ödüllendirildi


Click the image to open in full size.


Yozgat Valisi Amir Çiçek, Bulgaristan'da yapılan Yıldız Kızlar Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Boğazlıyan ilçesi boks takımı sporcusu Meryem Karasu'ya altın ve eşofman hediye etti.



Amir Çiçek, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Boğazlıyan'da, kaymakam Osman Kıvanç'ın makamında Avrupa Şampiyonu boksör Meryem Karasu'yu kabul etti. Yaz aylarında tarlada, kış aylarında ise belediye tarafından tahsis edilen işyerinden bozma salonda antrenör Kemal Akdağ gözetiminde hazırlanıp, katıldığı yurt içi turnuvalarında göz dolduran Meryem Karasu, 66 kiloda Avrupa şampiyonu olduğunu, imkan verilmesi halinde daha büyük başarılara imza atacağını belirtti.
Vali Çiçek de Yozgat'ta sporun gelişmesi için her türlü desteği verdiklerini, bundan sonra da vermeye devam edeceklerini söyledi. Çiçek, ''Bu tip başarıları önemsiyoruz. Zor koşullar altında hazırlanıp, Avrupa şampiyonu olan Meryem Karasu'yu ve kendisine destek veren ailesini, antrenörünü kutluyorum. Sporcumuzun yeni başarılara imza atması için gerekli destek verilecektir'' dedi.
Daha sonra Meryem Karasu'ya altın ve eşofman hediye eden Çiçek, genç boksöre bundan sonra da başarılar diledi.


AA
__________________
Forum Kurallarına Uyalım !!!

BesiktasForum.NET


.........
MetiN Ofline   Alıntı ile Cevapla