Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2009, 11:20   #1
Skyblues
 
Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon2 Denizli'nin Geremi kararsızlığı

Başkan Yıldırım Demirören dün akşam Mustafa Denizli ile bir araya geldi. Demirören görüşmede Denizli'ye "Geremi'nin bonservisi 1 milyon Euro'nun altında. Yıllık ücrette de 2 milyon Euro'ya kadar geriledi" dedi. Denizli, Geremi konusundaki tereddütlerini dile getirerek "Aldığım son bilgiler sağ kanatta patlama özelliğinde sıkıntı var. Daha iyi bir alternatif bulabilirsek onu bekleyebilirim. Cisse ve Seric'in durumları netleşene kadar diğer alternatiflere de bakabiliriz" dediği öğrenildi.

ERNST DE VETO YEDİ
Menajerler Ahmet Bulut ve Mustafa Doğan, Schalkeli yıldız Ernst'in şartlarını Beşiktaş'a sundu. Antalya'ya gelen iki menajer bu futbolcu için "Schalke'de sorunu yok. 29 yaşında Beşiktaş'ın istediği bir oyuncu. Oynamaya da hazır. Kendisi yıllık 1.5 milyon euro istiyor ama bu rakam aşağı çekilebilir" bilgisini verdiler. Bu durum Mustafa Denizli'nin de bilgisine sunuldu. Denizli'nin bu futbolcuya da soğuk baktığı öğrenildi. Ayrıca bu futbolcunun 3 milyonluk bonservisinin büyük sorun oluşturduğu bildirildi.
SERIC LİSTEBAŞINDA
Öte yandan gönderilmesi düşünülen Anthony Seric'in menajeri çağrıldı. Gitmek için 1.4 milyon euro isteyen Seric tekrar gönderilecekler listesinde ilk sıraya alındı. Çünkü Edouard Cisse için de 1 milyon euro gibi bir maliyet çıkarıldı. Bu nedenle gözler yine Seric'e çevrildi. Cisse'nin daha fazla forma şansı bulması ve takım için daha verimli olması nedeniyle Beşiktaş Seric'i göndermeyi düşünüyor.
Skyblues Ofline   Alıntı ile Cevapla