Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2009, 15:08   #1
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nobre Fener'den teklif aldı mı?

Nobre Fener'den teklif aldı mı?

Click the image to open in full size.

Beşiktaş'ın 11 Ocak'ta başladığı ve 18 Ocak'a kadar sürdüreceği Antalya kampının dördüncü gününde takımın ikinci kaptanı Mert Nobre ve Rodrigo Tello basın mensuplarının karşısına çıktı.

Beşiktaş'ın 11 Ocak'ta başladığı ve 18 Ocak'a kadar sürdüreceği Antalya kampının dördüncü gününde takımın ikinci kaptanı Mert Nobre ve Rodrigo Tello basın mensuplarının karşısına çıktı.

Siyah Beyazlı takımın kamp yaptığı otelde düzenlenen basın toplantısında önce sözü Nobre aldı ve şöyle konuştu: " Beşiktaş'ta kalmak istiyorum. Menajerimle görüşüldü. Bir kez daha görüşülecek. Benim fikrim burada devam etmek. Fenerbahçe'den teklif almadım. Ligin bitmesine 6 ay kaldı ama herkes başka şeyler düşünüyor. Bizim güzel bir mazimiz var ama böyle haberlerin çıkması doğal. Her gün menajerimle konuşurum. Bana böyle bir şey söylemedi."

Daha sonra söz alan Tello'nun görüşleri ise şöyle:

"Mustafa hoca geldiğinden itibaren benimle konuştu ve daha çok sevdiğim yani ortada oynatmaya başladı. Daha çok ileri çıkma şansı yakaladım. Bu durum beni daha çok hırslandırdı. İkinci yarı için çok büyük beklentimiz var. Maçları tek tek tek değerlendireceğiz. Fikstür avanjtmiz var. Şampiyonluk yarışında en önemli rakibimiz Galatasaay daha önde gözüküyor. Ama son sezonlarda şampiyonluk yarışının katılan takım sayısı fazlalaştı. Bu sezon derbi ve zorluk derecesi yüksek maçların kazanılamaması, Fenerbahçe maçında iyi oynamamıza rağmen kazamayışımız, Galatasaray maçında da Delgado'nun atılması maçın kopma noktası oldu.

ALEX VE LİNCOLN ÖNE ÇIKIYOR

"Galatasaray'dan Lincoln ve Arda, Fenerbahçe'den Alex ve takım arkadaşım Yusuf beğendiğim futbolcular. Bütün maçlarda oynamak istiyorum. Ama bazı maçlarda sakatlığım vardı. Yüzde yüz performansımı yakalayamadım."

NOBRE: ALEYHİMİZE DÜDÜKLER ÇALINDI.

Daha sonra sözü alan Nobre, şöyle devam etti.: "Aleyhimize çalınan düdükler büyük rol oynadı.. Her insan hata yapabilir ama bu kadar hata yapılınca insanların aklında soru işareti oluyor. Galatasaray maçında benim attığım ve Belediye maçında attığımız golde tek faktör formalar. Böyle durumlar bizi rahatsız ediyor. Üzerinde baskı hissetmeyen küçük takımda oynasın. Beşiktaş'ta oynayan futbolcu üzerinde baskıyı kabul etmek zorunda. İlk yarıda aptalca puanlar kaybettik. İkinci yarıda bunları kaybetmeyeceğiz. İlk yarıda çok düşüşler yayadık. Ama daha ölmedik altı puan var. Bu fark büyük fark değil."

Son olarak konuşan Tello da şu konulara değindi:

"Sadece altı puan fark var. Herkes altıncı olduğumuzu konuşuyor. Ama bu sezon şampiyonluk yarışında çok takım var. Taraftarımız endişelenmesin. Biz endişelenmiyoruz. Düdüğün ilk çaldığı andan sonuna kadar mücadele ederim. Benim milli takımın içinde mücadele ediyorum. Ama benim Milli Takımım beşiktaş. Ben de kazanma hırsı her zaman var ve devam edecektir. Kazanma hırsı olan bur ekebimiz. Bu seon bunu düyündük. Ama futbol ufak detaylara bağlı. Ufak taktımlara hata yapsanız kazanabilirdiniz."
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla