Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2009, 17:59   #1
ysn_t
 
ysn_t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tek dileği Beşiktaş'tan kurtulmak

Click the image to open in full size.
Tek dileği Beşiktaş'tan kurtulmak
14 Ocak 2009 Çarşamba 15:45
Beşiktaş'ın Yusuf Şimşek transferi karşılığı Bursaspor'a göndermek istediği Aydın Karabulut içine düştüğü duruma isyan etti

Yusuf’un transferine karşılık Bursaspor’a gitmeyi kabul etmeyen ve Almanya’ya döneceğini belirten genç futbolcu, "Bonservisimi istiyorum. Hem de alacaklarımı dahi bırakarak" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin isteği ile transfer edilen Yusuf Şimşek’e karşılık Bursaspor’a verilen, ancak yeşil beyazlı kulübe gitmeyi kabul etmeyen Aydın Karabulut, Almanya’ya geri döneceğini söyledi.

Önceki gün menajeri Kadir Özdoğan ile birlikte Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile görüşen ve bu kulübe gitmeyi istemediğini dile getiren Aydın, Beşiktaş’ta da büyük hayak kırıklığı yaşadığını dile getirdi.

Aydın, "Hayalini kurduğum Beşiktaş böyle değildi. Gençlere verilen değerler yüzünden Beşiktaşlı oldum. Ama artık dayanma gücüm kalmadı. Her gelen teknik adam beni ikinci plana itti. Beşiktaş’tan kurtulmak tek isteğim. Bonservisimi istiyorum. Hem de alacaklarımı dahi bırakarak" dedi.

Ankaraspor talip
Menajeri Özdoğan’dan kendisine Almanya veya başka bir ülkede kulüp bulmasını istediğini belirten Aydın şöyle konuştu:

"Beşiktaş beni köle gibi Bursaspor’a vermek istiyor. Neden bana sormuyorlar? Almanya’da yetiştiğim için İstanbul’a bile zor uyum sağladım. Bursa’da istenilen havayı yakalayabilir miyim? Türkiye’de kafamın rahat edeceği bir kulüp olursa seve seve kalırım. Ama mal gibi alınıp satılmak istemem. Kafamın rahat edeceği ortam arıyorum."
Bu arada Ankaraspor menajeri Mehmet Şen, Aydın’a talip olduklarını söyledi.
kaynak:internetspor.com
__________________
YÖNETİM İSTİFA
ysn_t Ofline   Alıntı ile Cevapla