Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-01-2009, 02:03   #1
MetiN
 
MetiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Diyarbakır'da imzalar tamam

Diyarbakır'da imzalar tamam

Click the image to open in full size.




Diyarbakırspor daha önceden kadrosuna kattığı oyuncular ile sözleşme imzaladı.

Diyarbakırspor daha önceden kadrosuna kattığı Zafer Şahin, Mehmet Türkmehmet (Kartalspor), Birol Hikmet, Ersin Güreler (Eskişehirspor), Mehmet Albayrak ve Kaleci Fevzi Tuncay (Malatyaspor) ile anlaşma imzaladı. İmza töreninde Takım Genel Menaceri İsmet Yılmaz, “Yeni katılan arkadaşlarla daha güçlü bir takım oluşturduk. Rakipler için ise daha zorlu bir takım haline geldik. İkinci yarıya Orduspor yenerek başlamak istiyoruz” yorumunu yaptı.
1. Lig'den haberler
Manisaspor 2 puana yanıyor

Türkiye Kupası mücadelesinde Alanyaspor ile berabere kalarak çeyrek final şansını zora sokan Tarzanlar, kaçan gollere yanıyor. Basın Sözcüsü Zeki Ayaydın gol rekoru kırabilecekleri maçta 2-2 berabere kaldıklarını söylerken, teknik direktör Levent Eriş ise, “Son derece zevkli bir karşılaşma oldu. Artık evimizde Sİvasspor ile oynayacağımız maçı kazanmak zorundayız” açıklamasında bulundu.
Giresunspor noktayı koydu
Ara transferin flaş ekibi Giresunspor’un Basın Sözcüsü Fatih Sandal, transfere şimdilik ara verdiklerini açıkladı. İkisi yabancı, 12 oyuncuyla anlaştıklarını belirten Sandal, “Kadromuzu büyük oranda yeniledik. 15 günlük kamp süresi boyuncada eski ve yeni oyuncularımız kaynaştı. Hangi mevkide oyuncuya ihtiyacımız varsa o bölgeye transfer yaptık. Kadroya dahil ettiğimiz arkadaşlarımızın hepsinin çok faydalı olacaklarına ve inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Erciyes’ten geri adım
Kayseri Erciyesspor’da Başkan Sabri Büyükbahçeci, ara transfer döneminde Gaziantepspor’a verilen İlhan Özbay’ın geri çağıralacağını açıkladı. Büyükbahçeci, kendilerinin süreyi iki kez uzatmasına rağmen, Gaziantepsporlu yöneticilerin sözünde durmadığını söyledi. Öte yandan maçlarını Kayseri’de oynamak isteyen Mavi-Siyahlılar, Belediye Stadı’ndaki eksikleri giderdi ve Federasyon’un bu konudaki kararını bekliyor.
Boluspor’da transfer bitti!
Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, ara transfer dosyasını kapattıklarını açıkladı. Bu sezon geçen yıl kaçırdıkları şampiyonluğu yakalamak istediklerini söyleyen Çarıkçı, taraftarların da takıma sahip çıkmalarını istedi. Boluspor; ara transferde Gaziantep’ten Mustafa Cevahir, İstanbul BŞB’den İlyas Kahraman ve Uğur Işıkal, Malatya’dan Mustafa Caba’yı renklerine bağlamıştı.
Başbakan’a şikayet
Malatyaspor’un Basın Sözcüsü Cebrail Mungan, Malatya’daki yöneticileri Sarı-Kırmızılı kulübe destek vermedikleri için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a şikayet ettiğini bildirdi. Mungan, “AK Partili belediye başkanı Cemal Akın, reklam karşılığında bize destek sözü vermişti. Ama bu sözünü yerine getirmedi. Biz de kendisini Başbakan’a şikayet ediyoruz” dedi.
__________________
Forum Kurallarına Uyalım !!!

BesiktasForum.NET


.........
MetiN Ofline   Alıntı ile Cevapla