Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-07-2006, 17:41   #1
themadpol
 
themadpol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
BJK TV’de Beşiktaş’ı bulmak

BJK TV’de Beşiktaş’ı bulmak!
'... Bu akşam Beşiktaş ile FC Sochaux arasında oynanacak hazırlık maçını BJK TV naklen yayınlıyor. İnanılır gibi değil. Sebebi nedir acaba?..' Kartalhaber.com yazarı Fethi Ulaştır yazdı;
Click the image to open in full size.
BJK TV'de Beşiktaş'ı bulmak!

Bu akşam Beşiktaş ile FC Sochaux arasında oynanacak hazırlık maçını BJK TV naklen yayınlıyor. İnanılır gibi değil. Sebebi nedir acaba?

Şahsen, lig bittiğinden beri ben BJK TV'de pek de seyredecek birşey göremedim. Hele Beşiktaş ile ilgili birşey hiç bulamıyorum. Geçen sene oynanan voleybol, basketbol ve paf takımı maçlarının tekrarlarını saymıyorum tabii. Bir sezon öncesinin maçlarını seyretmek hiç de keyifli olmuyor. Süper lig maçları olsa belki bir derece. Peki lig bitmeden önce nasıldı? Arada bir koyulan sohbet programları hariç yine pek birşey yoktu!

Ne zaman Digitürk'ü açsam elim önce hep kanal 79'a gider. Karşıma ya tenis, ya eski maçlar ya da durmadan konuşan bir kız çıkıyor (Konuştukları Beşiktaş ile alakalı değil). Sonra bir hayal kırıklığı ile 78'e giderim: TJK TV. Orda bile bazen BJK TV'den daha uzun kalıyorum. Sonra geçen senin 8. haftasında kapattırdığım 77 no'lu Lig TV'yi geçip 76 no'lu kanala, yani FB TV'ye gidiyorum. Biraz izleyip özeniyorum. Görüntü ve ses kalitesinden tutun haberlerine kadar herşey BJK TV'den çok çok daha iyi. Tümer'imizi alıp nasıl bir şova dönüştürdüler anlatamam. Sık sık Fenerbahçe futbol takımı ile ilgili haberler koyup taraftarları bağlıyorlar.

BJK TV'yi açarken amacın Beşiktaş sevgisini tüm kitlelere yaymak olduğu söylenmişti. Böyle yayıncılıkla bu mümkün değil. Benim gibi Beşiktaş marşı duyduğu zaman bile bir kanala takılıp kalan birini bile bağlayamadılar.

Her saat başı sadece BJK haberleri olsa siz izlemezmisiniz bu kanalı? Ben izlerim. O bile yok!

Mesala diyorum LİG TV ile bir anlaşma yapsalar tüm BJK maçlarının banttan yayın hakkını satın alsalar. Hatta bu maçları hemen karşılaşmanın ardından banttan yayınlasalar. Sadece bu maçları şifreleyerek az da olsa bir miktar para bile kazanabilirler. Gün içi saat başı Beşiktaş haberleri olmalı. Ve bu haber programları dolu dolu Beşiktaş olmalı. Takımın durumu, antremandan görüntüler, yeni transferler ile ilgili haberler vs. 8 transfer yaptı Beşiktaş bu yaz. Her biri 10 dakkikalık video hazırlasa bu oyuncularla ilgili 80 dakika eder. Sık sık yayınlasalar. Her bir Beşiktaşlı bunları izlemek ister ve izler. Sadece bu görüntülerle bile izlenme oranı 2 kat artar.

Beşiktaş bir işi yapıyorsa ya en iyisini yapmalı ya da hiç yapmamalı. BJK TV ne yazık ki tam bir hayak kırıklığı olmuştur.

Fethi Ulaştır


vallahi ne kadar doğru yazılacak şey varsa hepsini yazmış. fethi ulaşır bence 10 numaralık bir yazı. eziklerin kanalının çalışma sistemini görünce içim gidiyor. dediği gibi tümörü bile ezikbahçe taraftarına zorunan sevdirdiler. ne diyelim bizim kulübün sadece televizyonumu bütün her yerinin direksiyonu yayından çıkmış. hele bu sene futbol takımının halini şimdiden düşünmek bile istemiyorum. mahalle takımları bile böyle futbol oynamaz. sakın demeyin takım yeni genç filan diye önümde bir gençlerbirliği örneği varken bunada kimse beni inandıramaz. kimse kendini boşa kandırmasın. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyim. inşallah hastaneden fıtık ameliyatı için yer ayırtmayız.
themadpol Ofline   Alıntı ile Cevapla