Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-01-2009, 13:10   #1
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Denizli'den Yusuf Şimşek itirafı

Beşiktaş’ın hocası Denizli, tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu bunun için de kısa vadeli planlar yaptıklarını belirterek, “Yusuf’un transferi de bu planın bir parçası. O, tanıdığımız bir futbolcu” dedi.

Kartal’ın hocası Mustafa Denizli, Antalya’da gazetecilerle sabah kahvaltısında buluştu. Bugün Gazetesi'nin haberine göre; Kısa vadede şampiyonluk hedeflediklerini ve çalışmalarını bu yönde yaptıklarını belirten Denizli, “Delgado sakat. Onun yokluğunda yurt dışında 2. bir Delgado bulma şansımız yok. Yusuf, neler yapabileceğini bildiğimiz bir oyuncu. Yusuf bu ülkenin milli takımında oynadığında gayet olumlu ama Beşiktaş'a gelince insanların kafasında soru işareti oluyor. Bu transfer kısa vadeli planımızın bir parçasıdır. Yusuf’tan 3-5 sene faydalanmam. Batuhan da bu planın bir uygulaması olarak kiralandı. 5 ay sonra dönecek” diye konuştu.

BÖYLE DEVAM ETMEZ

Fizik olarak bir sorunları olmadığını belirten Denizli, ''Oyun kuralları içinde daha agresif, daha sert, rakibi hırsıyla ürküten bir takım olmamız lazım. Topu ne kadar iyi kullanırsak, fiziksel harcamamız da o kadar azalır. Şu anda bizim sıkıntılarımızın en önemlisi top kaybıdır. Oyun anlayışı benim futbol mantığımın gerisinde değil. Bu oyun şeklimizle aslında bana göre 5-6 puan kaybettik. Bu kadar pozisyon üretip gol atamamak, böyle devam etmeyecektir” dedi.
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla