Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-01-2009, 15:12   #1
MetiN
 
MetiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kayserisporlu Kamber Antalyaspor'da

Kayserisporlu Kamber Antalyaspor'da


Click the image to open in full size.


Kayserisporlu defans oyuncusu Kamber Arslan, Antalyaspor'la sezon sonuna kadar oynamak üzere sözleşme imzaladı.



Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine, Antalyaspor'un Mali İşler ve Finansman Komitesi ve Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Kumsal ile Kamber Arslan katıldı. İmza töreninde konuşan Gökhan Kumsal, daha önce Fatih Ceylan ve Tita ile anlaştıklarını hatırlatarak, 'Yaptığımız bu nokta transferle Antalyaspor'un ikinci yarıya daha rahat girmesini sağlayacağız. Sanırım bir transfer daha olabilir. O da tamamlandıktan sonra Antalyaspor ikinci yarıya çok rahat bir şekilde başlayacaktır'' dedi.
Arslan da, Antayaspor'un hedefleri olan bir takım olduğunu belirtti. Kendisinin de kişisel olarak hedefleri olduğunu söyleyen Arslan, ''İnşallah ikinci yarı Antalyaspor'u alt sıralardan çıkartıp iyi yerlere getirmek istiyoruz'' diye konuştu.
Transferin de emeği geçenlere teşekkür eden Arslan, transferinin her iki taraf için de hayırlı olmasını diledi.
Bir gazetecinin, Antalyaspor'da Arslan'ın mevkisinde 3 oyuncunun daha olduğunu hatırlatmasını üzerine Kamber Arslan, ''İyi bir rekabet olacak, iyi olan formayı kapacak'' yanıtını verdi.
Gökhan Kumsal da, ligin ikinci yarısının çetin geçtiğini belirterek, kadro zenginliğinin çok önemli olduğunu ve iyi bir transfer yaptıklarına inandıklarını ifade etti.
Atılan imzanın ardından Kamber Arslan, Antalyaspor formasıyla basın mensuplarına poz verdi.


AA
__________________
Forum Kurallarına Uyalım !!!

BesiktasForum.NET


.........
MetiN Ofline   Alıntı ile Cevapla