Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı
Marek; bir oyun kurucu için sert ve agresiftir ancak ,bir Appiah,Aurelio,Giunti değil..Cisse gibi futbolu bilen bir adamı yeterince sert değil diye göndereceksek , yerine alınacak oyuncu Marek değildir bence..İllaki de Bir Gattuso olmayacak belki ama en azından da o mevkinin hakkını vermeli..Yok alamıyorsan iyi bir sağbek alıp orada Serdar(Kurtuluş) ve Uğur u yanyana oynatmalı.Serdar önlibero oynamasını bilen,ve orada oynadığı oyunla milli takıma yükselen bir oyuncu.Uğur ise oynadıkça güven kazanan bir oyuncu.. |
Aynen abi..Cisse gidecekse oraya daha dinamik, savaşçı bir oyuncu lazm..Bu tip bi oyuncu gerek bize..Ayrıca Serdar Kurtuluş ve Uğur konusunda da katılıyorum..Serdar Tigana zamanında oynadığı oyunla taraflı tarafsız herkesin hatta ve hatta taraflı Fatih Terimin bile beğenisini kazanmıştı..Tekrar o mevkiye alıştırmak gerek onu..Uğur konusunda da; adamı 1 maç sonradan sokup 5 maç oturtursan bişey yapmaz tabi..3-4 maç oynat bakalım..Olmazsa ozaman sil..Ben Uğuru da beğenirdim ama geldiğinden beri bi türlü ardarda oynatılmadı..